Pakke i postkassen

Vil du sende pakker rett hjem i kundens postkasse? Pakke i postkassen er vår nyeste tjeneste, skreddersydd for deg som driver nettbutikk, og sender flere pakker på en gang.

Enkel bestilling med EDI. Sporing gir trygghet for deg og kunden, men du velger selv om du ønsker sporing som en del av servicen. 

Pakke i postkassen erstatter tjenestene Minipakke og Småpakke.

  • Norges smarteste pakke
  • Enkel og trygg levering
  • Sporing inkludert i fraktprisen
  • Pakker opp til 2 kg

Hvordan går jeg frem?

1
Hos deg

Hos deg

Du bestiller med EDI. Vil du at vi skal hente pakkene kan vi ordne en henteavtale. Hvis ikke kan du levere inn pakkene på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.

Pakken må være utstyrt med vår standardetikett for Pakke i postkassen. Se etikettleverandører. Sporing med RFID forutsetter at du printer etikettene på en godkjent RFID-printer.

Ønsker du å tilby dine kunder returservice kan det være lurt å sjekke våre returløsninger for pakker under 2 kg.

2
Hos oss

Hos oss

Pakken sendes som vanlig brevpost og postbudet leverer pakken i postkassen. Pakke i postkassen er en innenlands tjeneste og leveringstiden avhenger av om du velger å sende pakken som:

A-post: 1-2 virkedager
B-post: 3-5 virkedager

Har du valgt sporing som en del av servicen kan pakken spores underveis.

3
Hos mottaker

Hos mottaker

Pakken leveres i din kundes postkasse. Har du valgt utsendelse med sporing vil kunden få varsel i forkant om at pakken er på vei.

Hvis pakken ikke får plass i postkassen mottar kunden en SMS eller epost fra oss, med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk.

Vi sender en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til bedriften din.

 

Hva koster det?

Fraktprisen er sammensatt av tre hovedelementer og sporing er inkludert i fraktprisen:

Minstepris

  • Minstepris per ordre er kr 150,-

Tillegg for hentesendinger

  • Pakker som ikke får plass i postkassen hentes på postkontor eller Post i butikk. Hentesendinger får et pristillegg per pakke som faktureres avsender.

 

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg