Slik erobret vi verden 

Thomas Adams er en av tre grunnleggere av OnePiece. OnePiece er et norsk klesmerke som ble grunnlagt i 2007. De forsøkte konseptualisere essensen av en sorgløs søndag fylt med ingenting og de fikk ideen om en merkevare bygget rundt «slacking». I dag har dette blitt en global bevegelse av slackers,med både Kardashian-familien, Beyoncé, Taylor Swift, Justin Bieber, det engelske boybandet One Direction og Janet Jackson. De har 10 Concept Stores, over 1000 forhandlere og selger sine varer i over 100 land og har 1 million fans over hele verden! 

Vant i sølv Global ecommerce award 2016

De vant sølv i klassen for beste entrepenør på Global ecommerce award i Barcelona I juni 2016, og juryen sier følgende: One Piece of Norway takes home silver with its socially engaging approach and ability to identify and understand its market —remember that image of Justin Bieber in a One Piece? And the company’s ability to regain mindshare after a few challenging years was seen as a testament to its innovative spirit by many jurors».

Bli inspirert av noen som har satset høyt og lykkes og som i stor grad er basert på social media og influencer marketing.