Årets LOAD-jury 2017
Årets jury er satt sammen av syv personer som alle har stor kompetanse innen sine fagfelt. De dekker fagområder som digital markedsføring, sikkerhet, logistikk, digitale kjøpsopplevelser, sosiale medier, web, forbrukerinnsikt, trender, innovasjon og forretningsutvikling.

Bente Sollid Storehaug – CEO ESV Digital, Nordic
Bente har lang erfaring fra IT og media. Hun er rådgiver innen personaliseringsteknologier, serieentreprenør og sitter i flere styrer , blant annet Europris og Polaris Media.

"Hvis jeg var en e-handelsaktør i dag, ville jeg bygget et nettsted som hadde stort innslag av kunstig intelligens."

Alexander Haneng – SVP Digital Innovation, Posten Norge
Alexander er ekspert på digital strategi og e-handel og han brenner for avansert teknologi og mennesker, og har jobbet med internettløsninger siden slutten av 90-tallet. Privat er han også initiavtivtakeren bak nettverkssamlingen DigitalBar. Alexander vil i år sikkerhetsteste alle nettbutikker som er med i kampen om prisene.

"Mitt største tips til nettbutikkene er å få ned friksjonen for å gjøre en handel."

Johan Holgersson - VP Digital, E-handel og logistikk, Bring
Johan er spesielt opptatt av forbrukerperspektivet innen e-handel og er ekspert på ecommerce, logistikk, innovasjon og utvikling av verdikjeden.

Ingvild Moen - Digital advisor in social media at Resonate AS
Ingvild har erfaring fra og kompetanse innen digital markedsføring, innholdsstrategi og sosiale medier. Hun er også veldig opptatt av kommunikasjon på tvers av plattformer.

Ole Petter Nyhaug - Partner and Creative Director Opinion Norge AS
Ole Petter er ekspert på forbrukertrender og innovasjon. Han hjelper lokale og globale firmaer med innsikt om hva som er viktig for morgendagens forbrukere. Han har blant annet jobbet med store merker som Coca cola, IKEA, Unilever og Craft foods.