Når en enkel pastill ønsker flere brukere, må man noen ganger gå drastisk til verks. Dent pastiller laget en ny kampanje, og denne gangen tok de ansvar og kommer alle pennetyggere til unnsetning.

– Vi så altfor ofte folk som tygger på penner, brillestenger eller bruskorker, noe som er ganske rart, ettersom det ikke smaker spesielt godt, fortalte kategorisjef i Brynild Gruppen Torunn Mjølner Akselsen.

– Tiden var inne for å konfrontere det norske folk med en intervention, eller som vi kalte det; en dentervention. Målet var å få flere til å forstå at Dent er mye bedre å tygge på enn penner.

Rehab og spiselige penner

Kampanjen var like mye et rehabiliteringstilbud som det var reklame, da Dent tilbyr hjelpemidler for en lettere avvenningsprosess. Kreatørene tok selv turen til Fredrikstad for å hjelpe til med produksjonen av de spiselige pennene.

– Brynild åpnet fabrikkdørene på vidt gap og lot oss få fri tilgang til produktutviklere og maskinerier, fortalte kreatør Ingrid Lea.

– Vi storkoste oss som pastillmakere og det var gøy å se hvordan ideen vår ble tatt på alvor og produsert med millimeterpresisjon.

Pennene ble sendt ut til pennetyggende nyhetsankere og talkshowverter verden rundt, i tillegg til de som står frem som avhengige pennetyggere med #dentervention. Blant de avhengige ville også to få sponset rehab på en pennefri sydhavsøy.

Credits

Byrå: McCann Oslo

Kunde: Brynild Gruppen

 

Til bring.no/dm