Kremmerhuset Ting & Sånt er en litt annerledes butikk med mange fristelser. Det bugner av ting som inspirerer, og de ønsker å gjøre ditt hjem vakkert. Utvalget i Kremmerhuset endrer seg ofte, og de får levert nyheter hver uke. Innkjøperne reiser til Østen flere ganger i året for å finne varer som gjør butikkene spennende og inspirerende.

Kremmerhuset ønsket å gi medlemmene i kundeklubben en mulighet til å handle før alle andre. Derfor sendte de dem Interiørmagasinet Trender før det kom ut i butikkene.

De ønsket også å kartlegge hvor godt magasinet ble mottatt og lest samt om medlemmene ønsket dette tilsendt i fremtiden.

Effekten av magasinet ble målt i EFFEKTbasen® og resultatene var svært gode.

Hele 85% husket å ha mottatt magasinet og 90% scoret det positivt på liking.

Resultatene viste også at magasinet hadde en god kjøpsutløsende effekt. 13% svarte at de allerede hadde handlet og hele 60% at de sannsynligvis kom til å handle basert på magasinet.

Magasinet fra Kremmerhuset er ønsket

Tilbakemeldingene fra medlemmene var at de ønsket seg et slikt magasin hjemsendt i forkant av hver sesong. Resultatene viste også lang lesetid og oppbevaring.

- Responsen fra kundene har vært veldig bra! Utelukkende positivt og de kommer tilbake i butikkene våre og spør etter varer de har sett i magasinet. Sånn sett har det hatt den effekten vi ville ha, forteller Marianne Williamsen, Markedskoordinator i Kremmerhuset.