Hvordan mobilen ser ut, og hva mobilen kan gjøre, forandrer seg hele tiden. Men det du setter INN i mobilen har sett likt ut ganske lenge.

Telenor ville minne hele Norge på at de har det raskeste mobilnettet. For å gjøre det bestemte vi oss for å gjøre SIM-kortet i seg selv til det alle skulle snakke om.

Ideen ble å smelte Aksel Lund Svindals aller første VM-gull, pulverisere den og la små fnugg av medaljen bli en del av hvert eneste SIM-kort fra Telenor – Som det ultimate symbolet på det å være raskest.

For å sikre at samtlige SIM-kort i mange år fremover faktisk inneholder fnugg fra medaljen ble den delt opp i 120 millioner partikler, som igjen ble fordelt på 3 millioner SIM-kort. Telenor garanterer at hvert eneste kort inneholder 25-40 fnugg ekte VM-gull som er synlig med et forstørrelsesglass.

Medaljen til Aksel har blitt en integrert del av hele Telenor. Fra måten de produserer SIM-kortene sine på, til enorm stolthet hos de ansatte, at selgere i butikk nå har en unik historie å fortelle, og helt inn i mobilen til hver eneste kunde.

Byrå: TRY

Kunde: Telenor