Slik administrer du din brukerprofil i Mybring

Din bruker inneholder nyttig informasjon du trenger for å bruke Mybring på en effektiv måte. Ved å holde profilinformasjonen din oppdatert er du sikker på at Mybring alltid fungerer korrekt.

Administrer din profilinformasjon

Din profilinformasjon inneholder informasjon om deg som fornavn, etternavn, telefonnummer og hva du jobber med. Via din profil kan du også endre språket i Mybring samt gi eller trekke tilbake samtykke til markedsføring. 

  1. Klikk "Min profil" i nedtrekksmenyen bak navnet ditt øverst til høyre i Mybring.
  2. For å endre din brukerinformasjon, klikk "Endre profilen".
  3. Når du har gjort dine endringer, klikk "Lagre profilen".

Slett din Mybring-bruker

  1. Klikk "Min profil" i nedtrekksmenyen bak navnet ditt øverst til høyre i Mybring.
  2. Klikk "Slett profilen" helt til høyre på profilsiden din.
  3. Du må bekrefte at brukeren skal slettes ved å klikke "Slett meg" i vinduet som vises.
2020.09.25