Årets E-handelsrapport fra Posten og Bring gir innsikt om hva kundene synes er relevant når de handler på nettet. Gunnar Henriksen presenterer hovedfunn fra årets rapport, og gir gode tips til hvordan du kan bli relevant for dine kunder i alle kontaktpunkter. 

Som en del av årets E-handelsrapport har vi i samarbeid med analyse byrået Opinion utviklet og beskrevet 4 hovedtrender som gir retning 3-5 år framover i tid. Ole Petter Nyhaug gir oss innsikt i trendene mobilen, sømløshet, forbrukermakt og tillit og hvilke mulighetsrom dette gir deg som driver nettbutikk!

Last ned foredraget til Kristine her  

Last ned foredraget til Ole Petter her

efrokostoktober_kristine_ole

Kristine Gjerstad Røe er informasjonsansvarlig i Bring E.handel, og har ansvaret for E-handelsrapporten og innsikt om Nordisk netthandel.

Ole Petter Nyhaug er et kjent fjes i markedsanalyse-, medie- og marketingkretser. Først og fremst som en innovatør og fagperson innen forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender. Han har ofte vært først ute med nye konsepter som senere har blitt adoptert av andre, også internasjonalt. Han har rundt 15 års erfaring som gründer og fagmann innen bransjen, med spesiell interesse for innovasjon og fremtid. Ole Petter er i dag Partner og kreativ leder i Opinion, og er også kjent som en inspirerende foredragsholder