Stormberg.no ble kåret til årets nettbutikk 2013. Juryen trakk fram en unik brukeropplevelse, og uttalte at «Kundeservicen før, under og etter kjøpet er fabelaktig».

En «fabelaktig kundeservice» gjør seg ikke selv. Hør om veien dit, og la deg inspirere av hvordan Stormberg får dette til ved å jobbe systematisk med forbedringer i nettbutikken sin hver eneste dag.

Veien videre innebærer blant annet konseptet ”webshop-in-shop”, en assistert netthandel i butikk som går ut på at selgerne går rundt med iPader. Hør mer om hva konseptet innebærer og få gode råd til hvordan du kan få til det samme.

Presentasjon til Hege Nilsen Ekberg

Presentasjon til Eirek Gullvåg

Foredragsholdere

Eirek Gullvåg er it- og e-commercesjef i Stormberg. Han har vært ansatt i Stormberg siden juni 2008, og tatt del i alt fra teknisk til designmessige endringer i nettbutikkene. Han elsker fakta og analyser, og er den som knuser alle tallene til svar i Stormberg. Til daglig jobber Eirek med alt fra Performance Marketing, til prosjektleder for det store webshop-in-shop prosjektet som gjennomføres våren 2014.

Hege Nilsen Ekberg er markeds- og salgssjef ehandel i Stormberg. Hun har vært ansatt i Stormberg siden desember 2008 og gått gradene siden den gang. Hun brenner for kundeservice, sosiale medier og utvikling av nettbutikkene. Til daglig jobber Hege med kommersiell og merkevarebyggende strategi og har som hovedmålsetting at Stormberg skal være best på nett. I hele verden.