Bli med på kåringen av Netthandelsprisene 2023

13.februar 2024 skal vi kåre de beste nettbutikkene i 2023. Delta gratis med 4 kollegaer og bli med å feire disse gjeve prisene.

Vinner av Årets veiviser

Bli med på en festlig ettermiddag og kveld der vi kårer de beste nettbutikkene i Norge!

NB! Arrangementet er nesten fullt. Dersom du ønsker å melde deg på eller er forhindret fra å komme kan du sende en mail til isabell.sund@posten.no.
 
Vi vil ta dere gjennom en kveld dekket av inspirasjon og underholdning for alle i netthandelsbransjen. Og ikke minst kåring av Årets nettbutikk 2023. Kveldens arrangement vil bli ledet av vår egen Hege Øksendal Grubben.
 
Sindre Landevåg, daglig leder i Get Inspired og Årets veiviser 2022, skal ta oss gjennom Året som gikk og året som kommer. Han vil presentere innsikt, refleksjoner og gode råd fra en av Norges beste nettbutikker og Årets veiviser 2022. 
 
Videre vil juryen for netthandelsprisene fortelle om hva som skal til for å bli Årets nettbutikk. Basert på arbeidet i juryen samt erfaringer fra praktiske testkjøp deler juryen for Netthandelsprisene sine alle beste tips for 2024 og ikke minst; hva skal egentlig til for å vinne? 
 
Som ledende logistikkaktør i Norden vil Thomas Støkken, konserndirektør for E-handel og Logistikk i Posten Bring, dele hvordan Posten Bring navigerer gjennom utfordrende tider. Målet er at det fortsatt skal være enkelt for kunder å sende, motta og returnere pakker. En sterkere posisjon i Sverige, fortsatt utvikling av Pakkeboks, smidigere returløsninger og fortsatt drivende innen klima og miljø er noe av det viktigste for å lykkes.

Årets Nettbutikk kåres i 3 kategorier:

  • Omsetning under 20 millioner på nett
  • Omsetning mellom 20-250 millioner på nett
  • Omsetning over 250 millioner på nett
  • I tillegg vil juryen i løpet av perioden vurdere om det skal deles ut en ekstra pris, Juryens pris 2023
SindreLandevåg.png
Sindre Landevåg under Netthandelsprisene 2022

 

ThomasStøkken Netthandelsprisene 2022.png
Thomas Støkken under Netthandelsprisene 2022

 

Arrangementet er gratis for netthandlere/retailere med maks 4 deltakere per nettbutikk. Deltakere utover dette antallet vil bli fakturert kr 2500 per person. For inviterte leverandører og partnere koster det kr 3500,- per deltaker. 

Program

15:00 Velkommen og mingel

15:30 Faglig del

16:30 Pause og mingel

17:00 Awardmiddag og utdeling av netthandelsprisene 2023

19:30 Mingel

21:30 Slutt

Har du ikke mulighet til å delta likevel? Vi setter pris på at du sender en mail til isabell.sund@posten.no med avmelding. 

Bli kjent med juryen som skal kåre Årets nettbutikk

Nå er juryarbeidet i gang for å finne de beste nettbutikkene i Norge i 2023. 

Det er en grundig prosess, og kriterier skal gjennomgås. Her kan du bli bedre kjent med fagpersonene som sitter i årets Netthandelsjury.