Shelfless, Norges største fulfimentlager

Vi bygger Norges største fullautomatiserte lagerløsning for nettbutikker

Kraftig vekst i netthandelen det siste året og kundenes forventninger om kortere leveringstider gjør at Bring nå gjør en storsatsing på fulfilment for å styrke vårt netthandelstilbud med raskere og grønnere leveranser.

Skisse av en autostore-rigg

Satsingen starter i Norge med et 36.000 m2 stort nettlager på Berger nord for Oslo, men er en del av en større nordisk offensiv for å kunne tilby en mer komplett netthandelsløsning i Norden. Flere kunder er allerede om bord, og godt i gang med forberedelsene.

Fulfilmentsatsingen vil styrke konkurransekraften til våre kunder, og sikre at de står stødig i kampen mot internasjonale nettgiganter.

Gunnar Henriksen, fungerende divisjonsdirektør i E-handel og logistikk i Bring

- Det ligger store ambisjoner bak fulfilmentsatsingen med mål om å styrke konkurransekraften til våre kunder, og sikre at de står stødig i kampen mot internasjonale nettgiganter. Den helautomatiserte lagerløsningen i kombinasjon med våre fleksible leveringstjenester vil styrke kundeopplevelsen, redusere leveringstiden i tillegg til å heve leveringskvaliteten for nettbutikkene, sier Gunnar Henriksen.

Fra klikk til levering

På det nye fulfilmentlageret på Berger vil nye digitale løsninger og automatiserte prosesser sørge for all logistikk, fra kundene klikker på kjøpsknappen i nettbutikken til varen leveres. Det vil plukkes, pakkes og kjøres ut pakker til nettkunder over hele Østlandet frem til klokken ni på kvelden. Som nettbutikk får du tilgang til Brings brede spekter av leveringstjenester og kan dermed tilby kundene dine levering akkurat slik de ønsker, enten det er til post i butikk, postkassen, pakkeboks eller hjem på døren.

kort vei fra klikk til levering
Vår helautomatiske løsning sikrer rask vei helt fra kjøp i nettbutikken til levering hos kunde.

Automatisert plukking og pakking med AutoStore

I etableringen av den nye tredjeparts logistikkløsningen har vi inngått samarbeid med to viktige aktører for å sikre effektiviteten og kvaliteten på tjenesten. Swisslogg skal levere en AutoStore-løsning, der roboter sørger for effektiv plukking av netthandelsvarene. Tiqqe er en viktig partner som med sine skybaserte løsninger skal sikre smidig integrasjon mellom nettbutikker, markedsplasser, lager, leveranser og eventuelle returer. Partnere vil sammen med konsernets egne innovasjonsmiljøer kontinuerlig jobbe med utvikling av tjenesten, og i tett dialog med nettbutikkene vil ny funksjonalitet kunne lanseres løpende.

Shelfless er veien til raskere og grønnere leveranser for nettbutikker i Norden

Vi har valgt å kalle vår nye fulfilmenttjeneste for Shelfless. Som navnet antyder trenger din nettbutikk ikke lenger å tenke på egne hyller, lagerplass og den fysiske håndteringen av varene som skal selges på nett. Denne helautomatiske løsningen vil gi nettbutikker storskalafordeler fra dag én, øke effektiviteten og leveringskapasiteten slik at nettkundene vil få pakker levert på døren bare timer etter at handelen er gjort på nett. 

Vi jobber målrettet og hardt for å levere 100% grønt i Oslo og de andre store byene innen utgangen av 2021.

Gunnar Henriksen, fungerende divisjonsdirektør i E-handel og logistikk i Bring

Bring er ledende på miljøarbeid innenfor sin sektor, og vi har satt oss høye bærekraftsmål som skal gjennomføres på kort tid. 

- Vi sikter på fossilfri transport til alle privatkunder over hele Østlandet og de store byene. I Oslo er vi allerede godt i gang med å levere grønt på enkelte tjenester og til utvalgte områder. Vi jobber målrettet og hardt for å levere 100% grønt i Oslo og de andre store byene innen utgangen av 2021, sier Henriksen.

16 tonns helelektrisk lastebil
Posten og Bring har allerede en stor el-bilpark, og vi tester stadig ut nye fossifrie kjøretøy og løsninger. Her er Volta Zero, verdens første spesialbygde helelektriske 16 tonns lastebil.

Shelfless er tjenesten for den moderne netthandelsdriften, der vi tar oss av hele logistikken med å få varene hjem til kundene dine slik de ønsker det; raskere, mer fleksibelt og grønnere. Shelfless frigjør tid og kapasitet for i din nettbutikk slik at du kan fokusere på dine kunder, salg og vekst. 

Shelfless kort forklart

Shelfless er en fulfilment-løsning for deg med nettbutikk, der vi tar vare på din logistikk fra A til Å. Vi tilbyr en grønnere og mer kostnadseffektiv tredjepartstjeneste som gir deg:

  • Kortere ledetider (ordrer plukkes normalt i løpet av den første timen etter at de har gått igjennom).
  • Samme dag levering (hyppige transportavganger fra lageret).
  • Skalafordeler.
  • Ditt eget lager "away-from-home" (full kontroll via vår kundeportal).
  • Muligheten for å enkelt koble deg opp og selge på Nordens største markedsplasser.

Er Shelfless løsningen for din nettbutikk?

Del artikkel