Mer tilfredse kunder

Med Brings tjenester som Servicepakke, Pickup Parcel og Pickup Parcel Bulk sender du pakker til privatpersoner som kommer til utleveringssteder nære deres hjem. Men tenk om din kunde hadde foretrukket å hente pakken sin på et utleveringssted nærmere sin arbeidsplass eller hytte?

Med Brings Pickup Point API kan du gi dine kunder den muligheten - kostnadsfritt. Det øker konverteringen i din nettbutikk og gir deg mer fornøyde kunder.

Hva trenger du å gjøre for å la dine kunder velge utleveringssted?

1. Legg til valgmuligheten på din nettbutikks check out.

Du må endre på check outen i din nettbutikk slik at kundene kan velge et annet utleveringssted enn sitt nærmeste. Alle Brings utleveringssteder kan enkelt listes opp eller plasseres i et kart.

Teknisk sett gjøres dette ved at deres utvikler lager en kobling mellom check outen og vårt Pickup Point API. All teknisk informasjon finnes på developer.bring.com. Be deres utvikler undersøke siden for å innhente informasjon om hva som kreves for å få til dette i deres nettbutikk.

2. Sende med informasjonen om hvilket utleveringssted kunden velger til Bring.

Når du skal sende en pakke til en kunde, så trenger du å sende med informasjon om hvilket utleveringssted kunden har valgt til Bring. Dette gjøres med en tilleggstjeneste og er helt kostnadsfritt.

Våre integrasjonskonsulenter kan hjelpe deg med hvordan det skal settes opp rent teknisk, det varier litt basert på hvilken logistikkløsning du har.