Det blir enklere for deg

Vi har lansert Massebestilling i Mybring, slik at du effektivt kan bestille dine pakkesendinger

Massebestilling

Nå blir det mye enklere og raskere å bestille pakkesendinger til mange mottakere samtidig. Ved å bruke Massebestilling, vårt nye bestillingskonsept i Mybring, kan du som avsender bestille sendinger for opptil 100 mottakere - i én og samme ordre.
 

Effektiv og fleksibel ordrehåndtering uten EDI-løsning
Du velger selv hvordan du ønsker å bruke funksjonaliteten i Massebestilling. Legg til én og én mottaker på selve bestillingssiden, importer raskt og samlet ved å laste opp en Excel-fil, eller bruk en kombinasjon av disse to metodene. Uansett hvilken metode du foretrekker vil du som pakkekunde betjenes betraktelig mer effektivt enn i dag.
 

Netthandel og massebestilling
For deg som skal starte eller er i gang med netthandel, og for deg som sender mange pakker til ulike mottakere i samme land, er Massebestilling en god løsning for å spare tid. Ved å laste opp Excel-fil kan du enkelt opp alle ordrer fra din nettbutikk i løpet av dagen, og raskt importere til Mybring når du er klar - for eksempel på slutten av dagen. 

 

Tids- og kostnadsbesparing
Vi vet at tid er en viktig ressurs for våre kunder. Det som før krevde opprettelse av én og én ordre per mottaker, kan nå gjøres raskt og enkelt ved å opprette én ordre med ulike mottakere i samme land. Det er selvfølgelig helt gratis å bruke Massebestilling i Mybring - for deg som ønsker en effektiv bestillingsprosess uten EDI-løsning.

 

Jeg er eksisterende bruker av Mybring

Har du allerede en konto kan du logge deg inn her og ta i bruk Massebestilling nå

Logg inn i Mybring

 

Jeg ønsker å få tilgang til Mybring

Du får mange fordeler ved å opprette konto i Mybring. Opprett gratis bruker hos oss nå, og ta i bruk Massebestilling allerede nå:

Registrer meg som bruker