Netthandel

Kontakt oss

Bring Research

Her kan du lese fagartikler som gir deg kunnskap og dybdeinnsikt i netthandelsmarkedet i Norden. Bring Research gir deg siste innsikt om forbrukertrender i Norden. Tallene er hentet fra kvartalsundersøkelser blant nordiske forbrukere i samarbeid med Ipsos.

 

Bli abonnent på Bring Research

Starte nettbutikk

Det er mye å tenke på når man skal starte en nettbutikk. Hvilke betalingsløsninger er best å velge? Hva skal til for at nettbutikken din synes i Google? Og hvordan analyserer du egentlig forbrukeratferden i nettbutikken? Les om hvordan du starter opp, markedsfører deg på nett og selger dine produkter til rett målgruppe.

Events

Vi i Bring har et ønske om å inspirere og bidra til et sterkere bransjenettverk innen netthandel. Derfor arrangerer vi jevnlig events med kunnskapsrike foredragsholdere som brenner for faget. Gå ikke glipp av våre eFrokoster eller LOAD, den årlige logistikk- og netthandelsdagen. Les mer om våre arrangementer som gir deg unik innsikt til bransjen og muligheten til å knytte nye kontakter.

Blogg

I netthandelsbloggen vil du finne innlegg om tema som e-handel og digitalisering, teknologiske endringer og fremtidens e-handelsløsninger.

 

Netthandelsbloggen

Våre samarbeidspartnere: