Netthandel

Kontakt oss

Leveringsalternativer

For at din nettbutikk skal kunne tilby de beste leveringsalternativene som dekker alle dine kunders behov, anbefaler vi at du benytter deg av disse leveringene:

 

 

Dm i postkassen

Leveres i postkassen

Liten pakke med eller uten sporing - du bestemmer selv.

 Postkontor  

Hentes på Posten, Post i Butikk eller i pakkeautomat

Posten forplikter seg til å redusere klimagassutslipp ved levering. Mottakeren din får beskjed når pakken har ankommet postkontoret, Post i butikk eller pakkeautomaten. 

Hjem

Leveres hjem på kvelden

Mottakeren din får beskjed på SMS når pakken er på vei, og sjåføren vil ringe 30-60 minutter før levering.   

Bil

Leveres hurtig

Pakken blir forsikret på opptil 50 000 kr, og fraktbeløpet erstattes ved forsinkelser som skyldes Posten og Bring.  

 

La dine kunder velge hvordan de får varene sine levert. Med Fraktguiden kan du gjøre leveringsalternativene dine synlige for kundene. Les mer om Fraktguiden her. Nedover kan du lese om va andre nettbutikker gjør, og få råd om leveringsalternativer spesielt rettet mot netthandel.

Bring Research

Her kan du lese fagartikler som gir deg kunnskap og dybdeinnsikt i netthandelsmarkedet i Norden. Bring Research gir deg siste innsikt om forbrukertrender i Norden. Tallene er hentet fra kvartalsundersøkelser blant nordiske forbrukere i samarbeid med Ipsos.

 

Bli abonnent på Bring Research

Starte nettbutikk

Det er mye å tenke på når man skal starte en nettbutikk. Hvilke betalingsløsninger er best å velge? Hva skal til for at nettbutikken din synes i Google? Og hvordan analyserer du egentlig forbrukeratferden i nettbutikken? Les om hvordan du starter opp, markedsfører deg på nett og selger dine produkter til rett målgruppe.

Events

Vi i Bring har et ønske om å inspirere og bidra til et sterkere bransjenettverk innen netthandel. Derfor arrangerer vi jevnlig events med kunnskapsrike foredragsholdere som brenner for faget. Gå ikke glipp av våre eFrokoster eller LOAD, den årlige logistikk- og netthandelsdagen. Les mer om våre arrangementer som gir deg unik innsikt til bransjen og muligheten til å knytte nye kontakter.

Blogg

I netthandelsbloggen vil du finne innlegg om tema som e-handel og digitalisering, teknologiske endringer og fremtidens e-handelsløsninger.

 

Netthandelsbloggen

Våre samarbeidspartnere: