Netthandel

Fra ditt første salg, til å bli nettkundenes førstevalg! Vi er her for deg hele veien med gode tips og råd, slik at nettbutikken din kan vokse.

kvinne i grønn jakke ser på skisser på sin pc.

Snakk med oss om netthandel!

Ønsker du hjelp med å få på plass de beste leveringsalternativene i din checkout? Lære mer om hvordan du kan tilby det dine kunder ønsker?

Ny på netthandel?

Har du en veldig god forretningsidé, eller nettopp startet din egen nettbutikk, finner du hjelp og inspirasjon her.

Trangere tider - gode tips

Slik ruster du nettbutikken for tøffere tider

Bransjeorganisasjonermelder om en utfordrende tid for varehandelen fremover. Da Hekta på tur merket sviktende salg, la de en plan og snudde skuta.

Klar for peak?

Gjør nettbutikken klar til Black Friday

Har du forberedt nettbutikken til Black Friday og jul? Dette er årets kanskje viktigste handelsperiode for de fleste som selger på nett til privatmarkedet.

Levering som konkurransefordel!

Siste del av kjøpsreisen, ofte kalt Last Mile, er uhyre viktig for den totale kjøpsopplevelsen.
Med effektiv logistikk og smarte leveringsalternativer kan du ligge steget foran konkurrentene.

Snakk med oss om netthandel!

Våre rådgivere hjelper deg med å komme i gang med frakt og levering.

Kontakt oss

Godt i gang med nettbutikken?

Artikler og tips til hvordan du kan optimalisere nettbutikken din. Selg mer til flere, og få tilbakevendende kunder. Les mer om hvordan du kan spare tid og kostnader gjennom effektivisering av logistikkflyten.

Slik vinner du kampen om nettkundene

Hvert år arrangerer Bring Netthandelsprisene. Det er mange verdige kandidater der ute, men bare noen få når hele veien frem og kan kalle seg Norges beste nettbutikk. Lær av de beste, og få gode tips fra juryen til hvordan du kan skape en nettbutikk på toppnivå..

Dette sier våre kunder om oss

Mange av våre kunder har vært små en gang, og vokst seg store med målrettet arbeid og smarte løsninger. Hvilke valg har de tatt, og hvordan jobber de for videre suksess? Her finner du kundehistorier for inspirasjon og gode råd på veien.