Bruk av cookies

Ved å bruke nettsidene til Posten og Bring samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

En person som bruker en laptop

Som de fleste andre nettsteder samler vi automatisk inn informasjon og lagrer den i loggfiler på våre servere i en periode. Det er informasjon som f.eks hvilken type nettleser som brukes, operativsystem, dato og klokkeslett for besøk og annen nettstedstatistikk som brukes for å forbedre nettsidene våre. I noen tilfeller brukes denne informasjonen også for å tilpasse vår markedsføring.

Data som samles inn fra disse informasjonskapslene er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person. Når du tillater at informasjonskapsler settes fra bring.no, bidrar du til at brukeropplevelsen blir bedre og du kan benytte deg av alle funksjoner.

Informasjonen brukes kun internt i konsernet og vil ikke bli videreformidlet til tredjeparter og/eller andre personer. Vi lagrer heller aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler og andre teknologier, samt om vår innsamling og behandling av personopplysninger ved å klikke på det lille ikonet nederst til venstre på nettsiden. Der kan du også trekke tilbake samtykket ditt når som helst.

 

Slik administrerer du informasjonskapsler (nkom.no)