Aktuelt nå

Lenger behandlingstid for kontaktskjemaer

Vi har dessverre hatt en teknisk feil med våre kontaktskjemaer på bring.no. Feilen er nå løst, men den vil føre til lenger behandlingstid enn normalt. Vi beklager ulempene dette medfører.

Sommertrafikk i uke 28-32

I ferietider er det lavere godsmengder og vi tilpasser våre trafikker etter dette. Som følge av sommertrafikken vil transporttiden kunne økes med ett døgn. Dette gjelder fra 9. juli til og med den 10. august for tjenestene Bedriftspakke, Stykk og Partigods, Servicepakken og På døren. I tillegg til at vi tilpasser våre trafikker til sommervolum så rammes også tjenesten Bedriftspakke ekspress over natten av innstillinger på rutefly. Dette vi medføre økte fremsendingstider på inntil 1 dag på spesifikke strekninger.

Vi ønsker dere en god sommer!

Flomvarsling - Kraftig snøsmelting og regn på Østlandet

Kraftig snøsmelting og regn i Østlandet fører til økning av vannføring i elver og vassdrag.
Vi følger situasjonen tett og har beredskap for å minimere eventuelle konsekvenser som kan komme. Flom kan føre til forsinkelser i trafikken

Følg med på våre driftsmeldinger for ytterligere informasjon og på www.varsom.no

Driftsmeldinger

 • Forsinkelser i fremsendingen av Bedriftspakke ekspress over natt uke 26 til 32.

  Bedriftspakke ekspress over natten vil på enkelte strekninger få noe senere ut leveringsfrister. Dette skyldes at flyselskapene kjører med sommerruter i ulike perioder innenfor uke 26 – 32. Dette vil på enkelte strekninger medføre at Bedriftspakke Ekspress over natten sendt til enkelte postnumre i de ytre distribusjons områdene til Kristiansand, Haugesund, Molde og Bodø får noe lengre fremsendingistid. Utleveringstidspunktene som vises på bookingsidene på MyBring og Åpen booking på bring.no er justert for disse avvikene.

 • Forsinkelser i fremsendingen av Bedriftspakke ekspress over natt uke 26 til 32.

  Bedriftspakke ekspress over natten vil på enkelte strekninger få noe senere ut leveringsfrister. Dette skyldes at flyselskapene kjører med sommerruter i ulike perioder innenfor uke 26 – 32. Dette vil på enkelte strekninger medføre at Bedriftspakke Ekspress over natten sendt til enkelte postnumre i de ytre distribusjons områdene til Kristiansand, Haugesund, Molde og Bodø får noe lengre fremsendingistid. Utleveringstidspunktene som vises på bookingsidene på MyBring og Åpen booking på bring.no er justert for disse avvikene.

 • Innstilte tog til/fra Narvik/Kiruna.

  En del Bedriftspakker, Klimanøytrale Servicepakker, Parti- og Stykkgods til og fra Tromsø, Alta og Narvik(Postnummer 8300-8599 og 9000-9999) kan bli 1 til 2 døgn forsinket.

  På grunn av flere store skogbranner i Sverige er togene Oslo-Narvik / Narvik-Oslo innstilt.

  Det kjøres bil for tog og noe vil sendes med tog via Fauske. Men det må på beregnes store forsinkelser.

  Vi beklager ulempene dette medfører våre kunder.

Se alle driftsmeldinger

Reklamasjon og klager

Kontakt oss om reklamasjon ved å sende inn dette skjemaet eller ringe oss på telefon 04045.

Behandlingstiden varierer i forhold til hvilken  tjeneste og hva klagen gjelder, men er som regel innen 14 dager. 

Ved etterspørsel eller skade på brev, pakker eller gods er det normalt avsender som setter frem reklamasjonen.

Force majeure

Force majeure er uforutsette hendelser som ikke kan avverges. Dette er for eksempel: brann, krigsutbrudd, naturkatastrofer, streik, ras og vær som hindrer oppfyllelsen av en kontraktsforpliktelse.

For eksempel vil brev, pakker og gods som blir forsinket  på grunn av ras, storm eller stengte veier komme inn under force majeure. 

Grov uaktsomhet

Med grov uaktsomhet mener vi at noen med vilje forårsaker en skade eller kan bebreides i forhold til skaden som oppstår. 

Følgeskade

Følgeskade er en skade eller konsekvens som oppstår som følge av en annen hendelse. For eksempel vil merkostnader som oppstår som følge av en forsinkelse vurderes som en følgeskade.

Faktura og betaling

Endring eller feil på faktura

Er det feil på fakturaen din finner du kontaktinformasjon på fakturaen.

Endring av betalingsfristen

Vi endrer normalt ikke betalingsfrister. Eneste unntak er dersom det er fremsatt reklamasjon. Les mer om våre generelle betalingsbetingelser.

Kopi av faktura

Du finner kopi av dine fakturaer for pakker, stykk- og partigods nasjonalt i Mybring. I Min Post  finner du fakturaene for post og reklame. Ønsker du å få dette tilsendt kan du ta kontakt med kundeservice på epost  eller telefon: 04045.

Mottatt purring på faktura

Har du mottatt en feil purring, vennligst ta kontakt med oss så raskt som mulig. Kontaktinformasjonen er oppgitt på purringen. Er purringen korrekt, vennligst benytt betalingsinformasjonen oppgitt på purringen. Ikke originalfakturaen.

Kreditering av faktura

Vanligvis utsteder vi en kreditnota. Om kreditert faktura allerede er innbetalt, legger vi beløpet på reskontro. Ønsker du en utbetaling, ta kontakt med din kontaktperson eller ring oss på 04045.

Ønsker samlefaktura

Ønsker du å få samlefaktura, ta kontakt med din kontaktperson eller ring oss på 04045

eFaktura

For brev, reklame, pakke tilbyr vi, i tillegg til faktura pr. post:
 
• E2B - eFaktura via meldingsformidling på e2b 3.3. format
• EHF – eFaktura via aksesspunkt
• Faktura på PDF i Digipost
• eFaktura kan sendes til alle som bruker Basware - med noen begrensninger.

Fortolling E2B - eFaktura og  EHF – eFaktura via aksesspunkt tilbys ikke.

Faktura kan også mottas som PDF i Digipost .

For Stykk- og Partigods Nasjonalt tilbyr vi eFaktura til alle våre bedriftskunder.

eFaktura passer for bedrifter som mottar mange fakturaer fra oss, og gir din bedrift mulighet for å motta fakturainformasjon på EDI som er tilpasset ditt økonomisystem.  

Faktura på epost

Bring tilbyr faktura på Smartmail til kunder som kjøper Stykk- og Partigods Nasjonalt. Smartmail innebærer at du får en epost med lenke til din faktura. Dersom lenken ikke aktiveres innen 5 dager blir fakturaen sendt per post.

Kopi av faktura for pakketjenester og Stykk- og Partigods Nasjonalt finner du i Mybring. Kopi av faktura for post og reklame finner du i Min Post.

Faktura i PDF i Digipost Bruker din virksomhet Digipost eller registrer konto her, kan du motta faktura fra Posten Norge AS digitalt (i PDF). I Digipost kan du be om mailvarsling om mottak av ny post i den digitale postkassen.

Autogiro

Vi tilbyr dessverre ikke autogiro. 

Kontoutskrift

Ønsker du tilsendt kontoutskrift ta kontakt med kundeservice på epost: bringfaktura@bring.com eller telefon: 04045. Du kan også bestille kontoutskrifter for post og reklame i Min Post.