Innsikt fra Bring Research

Bring Research presenterer artikler og rapporter med innsikt som hjelper deg å komme tettere på dine kunder. Våre jevnlige undersøkelser gir oss og deg bedre forståelse for hva som er viktig for kundene dine. Få tips og råd som kan hjelpe deg å styrke din konkurransekraft i markedet.

 

bringresearch_forstorrelsesglass

 

Slik jobber vi med innsikt

Vi gjør kundeundersøkelser for å følge utvikling og trender i både forbruker- og bedriftsmarkedet i Skandinavia. Undersøkelsene gjennomføres i samarbeid med analyseselskapene Ipsos og Opinion.

  • Forbrukerundersøkelser blant nettkunder.
  • Undersøkelser blant bedrifter som selger til andre bedrifter.
  • Webundersøkelser og dybdeintervjuer i alle tre land.

Innsikt om nettkundene

Artikler og rapporter om netthandelskundenes ønsker og krav for en knirkefri netthandel.

Innsikt om hva kundene forventer av nettbutikkene i høysesong

Viktig funksjonalitet i nettbutikken blir enda viktigere for kundene når det nærmer seg jul. Krav til informasjon og smidig levering blir høyere når de skal handle til andre enn seg selv.

Slik lykkes du med gavesalg på nett

Salg av gaver på nett krever mer trygghet når det gjelder levering, retur og bytte. Gaveguiden fra Bring Research gir deg innsikt som sikrer at nettbutikken leverer på disse punktene rundt trygghet.

Slik bruker du retur som et konkurransefortrinn

Er bytte og returer bare et nødvendig onde for nettbutikker? Eller er det mulig å bruke det som et konkurransefortrinn? Vi gir deg tipsene!

5 tips: Slik vinner du kunder på god retur

Med en enkel returordning unngår du at kundene avbryter kjøpet – og får fornøyde kunder som kommer igjen.

5 tips: Slik forbereder du nettbutikken til julehandelen

Julehandelen på nettet fortsetter å vokse, men for å få flere til å handle julegaver på nett, må du vite hva som påvirker kundenes kjøpsatferd på nett. De som valgte å kjøpe julegaver på nettet i fjor gjorde det for å spare tid og penger. Hvordan forbereder du nettbutikken best mulig til årets julehandel?

Gjør nettbutikken klar til Black Friday

Det begynner å bli på tide å forberede nettbutikken til Black Friday og jul, årets kanskje viktigste handelsperiode for de fleste som selger på nett til privatmarkedet. Er du klar? Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan forberede nettbutikken din for denne salgsfesten.

Slik vinner du julehandelen på nett

62 prosent av alle nordmenn handlet julegaver på nettet i fjor, men potensialet for nettbutikkene er veldig mye større. Vår nye guide: Hvordan lykkes med gavesalg, kan hjelpe deg med å øke gavesalget