Velkommen til Pakkeguiden

Din hjelp til hvordan du pakker og emballerer smart, sikkert og kostnadseffektivt

For at dine varer skal komme frem uskadet er det viktig at du pakker og emballerer korrekt. De fleste sendinger sorteres på bånd ved hjelp av maskiner, og de fraktes med tog, fly eller bil. De lastes sammen med annet gods av varierende form, mål og vekt. Pakkene og godset ditt må derfor pakkes slik at det tåler trykk, støt og bevegelse. 

Dersom uhellet skulle være ute, er det en forutsetning at varene er korrekt pakket og emballert for å kunne få erstatning for varer som blir skadet under transport.

Få tips til hvordan du pakker, beskytter og sender varene dine på beste måte

I vår Begynn å sende-guide får du veiledning i hva du som logistikkøper bør tenke på. Den viser deg hvordan du beregner mål og vekt på din pakke slik at du kan finne riktig pris. Du får også råd om hvilken type emballasje som egner seg best for forskjellige typer innhold. Du kan laste den ned som pdf og ta den med til teamet på lageret!

Send smartere!

Begynn å sende - veiledningen for deg som sender pakker og paller

Last ned vår veiledning

En god leveringsopplevelse betyr mottak av varer i god stand

Les disse artiklene om hvordan du emballerer når du skal sende pakker, så unngår du mange av de vanligste feilene. Ved å pakke varene dine korrekt, kan du spare plass og dermed oppnå en lavere fraktkostnad.

Kundene dine forventer at varene de har bestilt skal komme frem i hel tilstand. Det gir også et bedre helheltsintrykk av bedriften din dersom varene ligger pent og ryddig pakket i esken, når de mottar sin pakke. Her er det både penger, tid og frustrasjon å spare. Og du kan få flere fornøyde og lojale kunder på kjøpet.