Driftsmeldinger

24.03.23 09:19

Hold deg oppdatert på driften i påsken

I påsken skjer det mindre justeringer av driften. De viktigste endringene er:

 

  • Til og med tirsdag 04. april: Ordinær henting og levering av brev, pakker og gods
  • Onsdag, 05. april: Begrenset utkjøring av brev, pakker og gods innenfor terminalens nærområde og ingen innhenting av brev, pakker og gods
  • Alle våre terminaler, inkludert Østlandsterminalen, er stengt for innlevering onsdag 05.april
  • Noe lengre leveringstid må påregnes grunnet påskedagene
  • F.o.m. tirsdag, 11. april: Henting og levering av brev, pakker og gods utføres som vanlig

Holder dere stengt i dagene før påske, eller har du andre spørsmål? Gi beskjed på kundeservice@bring.com eller på telefon 04045.
 
Hold deg løpende oppdatert på driften på vår kundeserviceside

17.03.23 08:22

Forsinkelser til og fra Bergen.

Det må påberegnes forsinkelser til og fra Bergen på stykk gods og pakker. Dette på grunn av uvær og ras på Bergensbanen.

Vi beklager de utfordringene dette gir for kundene våre.

28.02.23 08:39

Uvær i Finnmark

På grunn av værforhold, vil det være mange stengte veier og forsinkelser i Finnmark i dag. Forsinkelsene gjelder både brev, pakker og gods.

Postnr fra 9580-9799, 9980-9991 vil på grunn av stengte veier ikke få noe i dag.  Postnr 9161-9163, 9501-9550, 9800-9960 må forvente forsinkelser.

07.02.23 11:58

Uvær i Nord Norge uke 6.

Grunnet mye vind, nedbør og dårlige kjøreforhold, må det forventes forsinkelser i stort sett hele Nord Norge i dag og i morgen. Enkelte steder kan det vare enda lenger. Dette gjelder da alle produkter – brev, pakker og gods.

Vi leverer og henter så sant det er forsvarlige kjøreforhold, men ber om forståelse for at forsinkelser kan oppstå slik situasjonen er mange steder.

26.01.23 15:10

Forsinkelser mellom Sør og Nord Norge uke 4.

Grunnet forsinkelser på togene gjennom Sverige, og at Nordlandsbanen har vært stengt 2 steder, vil det inneværende uke bli forsinkelser på brev, pakker og gods mellom Sør Norge og Nord Norge. Det vil måtte påregnes minimum ett døgns forsinkelse.

Vi beklager ulempene dette medfører for kundene.

22.12.22 09:40

Mulige forsinkelser i fremsending av brev, pakker og gods til og fra Nordland og Troms

På grunn av innstillinger og forsinkelser av tog på Nordlandsbanen, vil noe brev, pakker og stykkgods til og fra Nordland og Troms kunne bli forsinket. Posten har iverksatt tiltak for å redusere omfanget av forsinkelsene. Vi har kjørt mer på bil, og også benyttet fly i større grad enn normalt. Likevel kan det være at noe ikke rekker ut til kunde før jul.

 

Vi beklager ulempene for våre kunder.

20.04.22 11:47

Iverksatte sanksjoner i anledning krigen i Ukraina påvirker våre kunder

Russlands krig mot Ukraina er vedvarende. Den gjeldende krigssituasjonen påvirker tollhåndteringen blant annet med en rekke eksport- og importforbud. Vi anbefaler våre kunder, som handler med Russland, Hviterussland (Belarus) og visse områder i Ukraina, å benytte følgende kanaler for å få tak i sist oppdaterte informasjon om hva som til enhver tid gjelder.

Norge: Import og eksportrestriksjoner mot Russland - Tolletaten

Sverige: Ukrainakriget och tullhanteringen - Tullverket

Danmark: Situationen i Ukraine | Toldstyrelsen