Vanntett samarbeid

Da BRGNs salgspiler skjøt i været, flyttet de varelageret til Brings lagerlokaler. Der sørger Bring for både lagring, plukking og sending av varene.

Pakker i et Bring-lagerlokale

Etter en våt fjelltur i Bergen i 2015, bestemte duoen Karine Lunde Trellevik og Ros-Mari Tobiassen Gaundal seg for å lansere sitt eget regntøy. Med merkenavnet BRGN tok de forbrukerne med storm allerede fra første kolleksjon, som ble revet bort på tre uker. Da de stadig økende volumene gjorde det vanskelig å gjennomføre «alt» av driften selv, ble Brings lagerløsning svaret.

Mer frihet

Ros-Mari forteller at veksten førte til at de ikke lenger hadde tid til å drive mottak av containere, ompakking og utsendelser selv. De vurderte større lokaler, men samtidig ville sesongvariasjonene gjort bemanningen utfordrende. Derfor kontaktet de Bring, og fikk flyttet hele varelageret til Nesttun i Bergen.

– Vi fikk bedre forutsigbarhet og frihet i arbeidet, og var ikke like avhengige av enkeltpersoner. Samtidig kunne vi fokusere mer på drift, utvikling, salg og markedsføring, og mindre på ordrehåndtering og lagerdrift. I tillegg leier vi bare plassen vi bruker, og for jobben Bring gjør. Vi slipper dermed å betale leie for «døde» kvadratmeter også.

I tillegg til lagring, bistår Brings medarbeidere på lageret i å håndtere plukk, pakking og sending av ordre som kommer inn.

– Nå er vi veldig fornøyde med Bring. De er service-minded, og finner raskt løsninger dersom det skulle dukke opp utfordringer, sier Ros-Mari.

Det at Bring har flere lagerlokasjoner også i EU, og muligheter for tollfritt lager, var mye av grunnen til at vi valgte Bring som partner.

Ros-Mari Tobiassen Gaundal, BRGN

Store ambisjoner

I dag har BRGN forhandlere i både Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia. Det vannavstøtende sortimentet er utvidet, og inneholder nå alt fra sko og sekker til vesker og capser. Ros-Mari og Karine har også ansatt flere under BRGN-paraplyen.

– Innen mote skjer som regel alt samtidig. Innsalg av nye kolleksjoner, levering av en ny sesong og design av nye kolleksjoner går parallelt. Samarbeidet med Bring har gjort det enklere for oss å vokse uten for store personalkostnader.

Fremover har gjengen i BRGN store ambisjoner om videre vekst, og Ros-Mari kan røpe at de særlig ønsker å satse mer utenlands.

– Det at Bring har flere lagerlokasjoner også i EU, og muligheter for tollfritt lager, var mye av grunnen til at vi valgte Bring som partner. Det er viktig for oss med gode samarbeidspartnere som forstår våre behov, som er med oss på reisen, og som vi kan vokse sammen med.

Lyst til å vite mer om lagerløsninger fra Bring?

Vi forteller gjerne mer om hvordan en lagerløsning hos oss kan hjelpe din bedrift til å optimalisere logistikken.

Del artikkel