Pakke i postkassen

Send pakker opptil 2 kg rett til postkassen, og la dine kunder få varene rett hjem. Perfekt for deg som driver netthandel.

  • Komfortabelt - dine kunder får varene hjem i postkassen
  • Billig - smart løsning for deg som sender mange småpakker
  • Trygt - mulighet for ekstra sporing med RFID-etikett

Pakke i postkassen er en enkel og rimelig løsning når du skal sende små pakker i et format som passer i postkassen. Du får sporing og varsling når strekkoden skannes, og med RFID kan du også tilby dine kunder ekstra sporing og varsling.

Pakke i postkassen

Hva koster det?

Slik beregner du pris

Fraktprisen er baseres på geografisk avstand fra deg til din mottaker (min. 1 sone og maks. 8 soner) og vekt på pakken. Sporing er inkludert i fraktprisen.

Pristillegg:
Pakker som er for store for postkassen hentes på postkontor eller post i butikk. Hentesendinger får et pristillegg per pakke som faktureres avsender.

Slik beregner du pris med ny prismodell:
Legg inn fra og til postnummer i Excel kalkulatoren for å få riktig antall soner.
- Vei pakken, og finn riktig vektintervall i prislisten
- I skjæringspunktet mellom vektintervall og antall soner finner du prisen.

Prisliste inkl. pristillegg fra 01.07.2020 (pdf).

Hva må du vite?

Tjenestens spesifikasjoner

Maks vekt: 2 kg

Maks mål:
- Lengde maks 45 cm. Lengde + bredde + tykkelse = maks 90 cm
- Rull: Lengde maks 45 cm. Lengde + diameter + diameter = maks 90 cm
 

Slik går du frem

Pakking og emballering

Emballer i henhold til våre anbefalinger, og påfør pakken vår standardetikett for Pakke i postkassen. Se etikettleverandører. Sporing med RFID forutsetter at du printer etikettene på en godkjent RFID-printer.

Bestilling og opphenting

Du bestiller med EDI/TA-leverandør eller i Mybring. Vil du at vi skal hente pakkene, kan vi ordne en henteavtale. Du kan også levere inn pakkene på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk. Når pakkene ankommer brevterminalen, blir de skannet som innlevert.

Tilby dine kunder enkel retur, sjekk ut våre returløsningerfor pakker under 2 kg. 

Under transport

Pakken sendes som vanlig brevpost og postbudet leverer pakken i postkassen. Leveringstid er 2-3 virkedager. Har du valgt RFID-sporing som en del av servicen, vil mottaker få melding om at pakken er på vei, og kan spore underveis.

Utlevering og mottak

Pakken leveres i din kundes postkasse, og kunden varsles via SMS eller e-post. Hvis pakken ikke får plass i postkassen mottar kunden også en SMS eller e-post fra oss, med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk.

Tilleggstjenester

  • Hvis det ikke er plass i postkassen kan avsender mot et pristillegg velge at sendingen leveres i en Pose på døren i stedet for at den sendes til hentested for utlevering.

    Levering som Pose på døren må aktivt bekreftes av mottaker ved bestilling i avsenders nettbutikk. Mottaker vil få en SMS/e-post når sendingen er levert som Pose på døren.