Innleveringsfrister julen 2021

Vi venter store pakkevolumer til Black Friday og jul, og har lagt til ekstra produksjonsdager og utvidet tidsvinduet for levering av noen tjenester. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dine sendinger skal komme frem tidsnok, og ønsker deg gode salgstall i julesesongen!

Les mer om hvordan vi ruster oss til Black Friday og jul her

De enkelte fristene kan du lese mer om nedenfor, vær ute i god tid og sjekk at adressefeltene er riktige.  

Innenlands

De fleste pakker og brev som sendes i Norge leveres innen 1-3 dager, men rett før jul er det lurt å levere inn litt før. Fristene varierer i forhold til hvilke tjenester du bruker og hvor langt du skal sende, men normalt holder det å sende før midten av desember.

Til utlandet

Her er fristene avhengig av hvilket land du skal sende til. De som skal lengst bør sendes i slutten av november. Husk tolldokumentasjon der det er påkrevd.

Nettbutikker

Vi gjør alt vi kan for at pakkene dine skal komme frem til dine kunder før jul, og leverer hjem på kvelden til og med torsdag 23. desember.

Vi savner mange trådbur (lastbærere)

Vi vil levere maksimalt i tiden fram mot jul, og trenger å få inn alle trådbur som vi vet står hos mange bedrifter. Disse er produsert eksklusivt for Posten, og er Postens eiendom. Har du et slikt stående, ta kontakt med ditt kjørekontor, og vi kommer og henter buret.

Del artikkel