DM-Mesterskapet

Norges første DM-reality er i full gang. Følg spenningen her.

DM Mesterskapet med programleder og plakaten i en postkasse

Det store DM-Mesterskapet er i gang. Se første og andre episode her.

Det er rart at vi ikke har hatt en konkurransedrevet reality for vår bransje før. Folk har jo mast om dette i årevis. Men endelig kan vi si: Nå har vi en konkurransedrevet reality for vår bransje! Nå blir det spennende å se hvordan programmet, profilene og konkurransene blir tatt mot av folket i bransjen.

Børre Jensen, fagansvarlig i Bring

I DM-mesterskapet møtes fire team fra både reklame- og mediebransjen til DM-dyst. Gjennom fire episoder må deltakeren kjempe seg gjennom harde konkurranser der målet er å vise hvem som kan mest om direkte markedsføring, utført på en ganske indirekte måte.

Her er årets (og historiens første) deltakere:

Team Per Høj: Øyvind og Mads

Øyvind Waage og Mads Rønold stiller med stor selvtillit etter å ha hanket inn flere priser for sine DM-kampanjer tidligere. Men vil det ha noe å si? Og begynner de å bli for gamle for dette?

Team TRY: Nicklas og Thea

Thea Iversen og Nicklas Hellborg har sett utallige reality programmer for å forberede seg for livet i «bobla». Men er det nok for å overleve i «DM-reality bobla»?

Team PhD: André og Sindre

Dette teamet er godt strategisk forankret og kaller seg selv for underdogs i konkurransen. Er det en fordel eller ulempe for André Skoog og Sindre Johansen å være underhunder? Bare tiden (og episodene) vil vise.

Team Student: Iselin og Karoline

Den nye vinen, eller Primen. Iselin Dalaaker og Karoline Mikkelsen kommer rett fra skolebenken til DM-Mesterskapet. Spørsmålet er om de har rukket å spisse albuene nok til å overleve mot garvede kommunikasjonsfolk?

Episode 2

Episode 1

Få episodene rett i mailboksen - dagen før alle andre!

Del artikkel