Anders og Sebastian i Morgenstern: DM'er vi liker!

Tekstforfatterne Anders og Sebastian fra Morgenstern har funnet tre DM-er til å spise opp.

Anders og Sebastian i Morgenstern

I år har Anders har vært så heldig å få hjemmejuryere i Direct-kategorien i Cannes. Vi har funnet fram noen ferske jobber fra årets innsendelser, og alle tre handler om mat og drikke. Ja, hvorfor ikke. Værsågod!

World’s slowest pizza delivery

For å promotere en serie langtidslagrede oster, lagde den amerikanske osteprodusenten Sargento en rekke pizzaer. Men du var pent nødt til å vente til osten var ferdiglagret før du fikk de levert. Guaranteed delivery in 4 to 18 months!

Tekst: World’s slowest pizza delivery

Bordeaux 2050

Hva blir konsekvensene av klimaforandringene? Jo, det kan blant annet påvirke kvaliteten på fransk vin. De franske klimajournalistene AJE gikk derfor sammen med vinprodusenter fra Bordeaux og lagde vin slik den kommer til å smake i 2050. Vinen ble betegnet som motbydelig av fransk presse, og du kunne selvfølgelig sende den til en klimaskeptiker.

Tekst: Bordeaux 2050. The real taste of global warming.

Pay per beer

Har du invitert kompiser for å se kamp og glemt å kjøpe øl? Det er jo litt krise. Derfor gjorde brasilianske Brahma det mulig å kjøpe øl med fjernkontrollen, samtidig som du kjøpte tilgang til kampen. Du kunne også tegne abonnement for hele sesongen, og få øl levert på døren til kampstart. Boksene var designet etter draktene til favorittlaget ditt. Et fint tillegg!

En fjernkontroll og teksten «Pay per beer»
Brahma Pay Per Beer

Del artikkel