innleveringsfrist til dm prisen

Husk innleveringsfristen til DM-prisen

Gullblyanten 2021 arrangeres på Clarion Hotel The Hub fredag 25. mars 2022. Husk at innleveringsfristen til Brings DM-pris er 27. januar.

To personer med skjulte ansikter som står på hver sin side av en plakat

Årets Gullblyant-utdeling nærmer seg med stormskritt. Går alt etter planen og omgivelsene tillater det, så vil over 800 deltakere samle seg på The Hub for å feire det beste av norsk kreativitet. I år, som tidligere, vil Brings DM-pris deles ut for syvende gang. Fra scenen skal den beste DM-jobben som er produsert i 2021 hylles med jubel og applaus.

En helt gratis innsendelse

Brings DM-pris er en spesialpris som hedrer nytenkning og kreativitet innenfor fysisk og direkte markedsføring. Det fine med nettopp denne prisen er at selve innsendelsen er gratis. Det gjør at nettopp din DM-jobb får et bredt konkurransefelt med store og små idéer.

Festivalpass til Cannes Lions

I tillegg til å få lov til stå på scenen og motta selve statuetten, vil også vinnerne av prisen motta to festivalpass til Cannes Lions. Dette gjør en DM-prisen til attraktiv pris som er veldig gøy å vinne.

Høyt nivå på tidligere vinnere

Blant de tidligere vinnerne av Brings DM-pris finner man blant annet Per Høj sin Smash-utsendelse som bare inneholdt én enkelt Smash. Også kalt verdens ondeste DM. I fjor var det byrået Apriil som stakk av med prisen for det uknuselige glasset i jobben som ble kalt for «Handle with i don´t care».

Så husk innsendelsfristen 27. januar!

Lykke til.

Del artikkel