Totenflak - minutt for minutt

Totenflak er så ekte og naturlig at du helt fint kan lage det selv hjemme. Våren 2017 ønsket Totenflak å forsterke merkevarens personlighet ytterligere.

Et skilt av Totenflak sin logo som står foran en potetåker

Totenflak er så ekte og naturlig at du helt fint kunne lage det selv hjemme. Du trenger bare to viktige ingredienser; tålmodighet og potet.

Våren 2017 lot Orkla Confectionery & Snacks hele det norske folk bli potetbønder slik at de kunne få kjenne på hele den tålmodige prosessen, fra spire til potetchips. I matbutikker over hele landet kunne man få en ekte settepotet fra Toten, sammen med en gropose, hansker og instruksjoner. Deretter kunne tålmodighetsprøven begynne.

For å gi folk noe å sammenligne potetplanten sin med, streamet Totenflak potetåkeren sin direkte fra Toten på TV og internett hele sommeren, natt og dag i all slags vær.

På sosiale medier ble det lagt ut tips til hvordan stelle potetplanten sin og folk delte sine opplevelser flittig underveis. Noen tok til og med turen til potetåkeren på Toten.

Når høsten kom og det ble tid for å høste potetene, delte Orkla ut Totenflak potetchipsposer med alt du trengte for å lage dine egne Totenflak. Etter fem lange måneder kunne dermed folk endelig nyte deilige, hjemmelagde Totenflak - laga med tålmodighet.

totenflak

Byrå: Per Høj

Del artikkel