Fremover vil du som kunde oppleve forenklede fakturaer

Vi har valgt å redusere antall artikler og dermed konvertere dagens artikkelstruktur til ny. Dette betyr at vi har endret gamle tekster til nye standardtekster som skal være mer forklarende, samtidig som de gamle artikkelnumrene blir erstattet med nye artikkelnummer.

En kvinne som jobber på en laptop på kjøkkenet

Antallet artikler vil bli redusert fra 300 til 120. 

Fordelene for deg som kunde er flere. Det kommer til å bli tydelighet mellom artikkelnummer i avtale og faktura, i tillegg til at du alltid mottar entydige artikkelnummer og artikkeltekster. Det vil gjøre det enkelt for deg å sjekke fakturaen og følge prisen på artikkelen fra faktura til faktura gjennom året. 

Ehandel_2016_0621.jpg_PMM_01142[52].jpg
Ny fakturastruktur gjør det enklere for deg som kunde å holde oversikt

Når kan du forvente faktura med nytt innhold?

Vi vil rulle ut konverteringen på forskjellige tidspunkt til de ulike lagrene. Når du mottar dato for første faktura med nytt innhold, vil den nye fakturaen komme måneden etter. Det vil si at dersom du har fått beskjed at dato for endring av faktura er 1. mai, vil faktura med nye artikler og tekster komme i juni.

Dersom du har noen spørsmål til ny fakturordning kan du ta kontakt med kundeservice på e-post: bringfaktura@bring.com eller telefon: 04045.