Møt vår kollega Rolf Jørgensen

Rolf jobber som KAM for vår avdeling i Stavanger. Bli litt bedre kjent med Rolf. Her forteller han litt om seg selv, sine ambisjoner og gir sin beskrivelse av Bring Cargo International Norge AS.

Rolf Jørgensen

Kan du si litt om deg selv og hva er din bakgrunn?

Jeg er 44 år og kommer fra Sandnes, er gift og har 2 barn. Jeg har drevet med salg hele min karriere. Karrieren startet allerede da jeg var 14 år på en lokal dagligvare butikk ved siden av skolen. Jeg har vært avdelingsleder i dagligvaren, butikksjef i en sportsbutikk og salgskonsulent i både dagligvare og bilbransjen. Min siste jobb før jeg begynte i Bring Cargo International Norge AS var som Field Sales Account i Coca-Cola Norge. 

Hvordan vil du beskrive Bring Cargo International Norge AS og hva er ditt inntrykk til nå?

Mitt inntrykk av Bring Cargo International Norge AS er at dette er en veldig stor og seriøs aktør innenfor transport og logistikk. Her er det massevis av kunnskap, gode folk som vet hva de holder på med og ikke minst her får du skikkelig service og god hjelp. For meg som kommer fra en helt annen bransje så er det utrolig bra å ha så kunnskapsrike kollegaer. 
Bring Cargo International Norge AS er en stor tilhenger av EUs mobilitetspakke og ikke minst strekker seg langt for å nå sine miljø mål. Dette synes jeg er veldig viktig og noe vi kan være stolte av.

Hva er dine ambisjoner som selger i Bring Cargo International Norge AS?

Mine ambisjoner som selger i Bring Cargo International Norge ASI er at vi skal lykkes sammen. Alle skal dra lasset. Jeg er opptatt av at kunden skal være i fokus enten du er en liten kunde, mellomstor eller stor kunde. Jeg brenner veldig for å få inn nye kunder som skal oppleve å bli tatt vare på av dyktige befraktere. Det er ingenting som gleder meg mer enn at vi vokser sammen med kunden.

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden så er jeg veldig opptatt av å følge opp jentene mine på fritidsaktiviteter. Det blir mye håndballkamper i helgene som jeg setter stor pris på å følge. Ellers så spiller jeg innefotball 1-2 ganger i uken med kompiser. Vi har campingvogn i Sirdal hvor vi reiser de helgene det ikke er håndballkamper og står på slalom eller går på langrenn. 

Kontakt Rolf for rådgivning og gode kundetilpassede transportløsninger.

Les mer om Bring Cargo International AS tjenester her och andra nyttige artikler.

Følg oss gjerne på LinkedIn.

Del artikkel