Terminaltjenester

Terminaltjenester

Med våre terminaltjenester får du effektive løsninger for import og eksport av gods. Vi kan også håndtere dine kjøle- og fryseprodukter for import, eksport eller omlasting.

  • Lasteoverføring mellom land og sjø (cross docking)
  • Lossing av LCL og FCL med stykkgods
  • Tollagerstatus
  • Konsoliderer eksportgods til LCL og FCL forsendelser
  • Omlastingsterminal for kjøle- og frysevarer

Ønsker du å få transportert varene dine i containere enten direkte for lossing eller til aktør eller rederi for utskipning? Ved eksport kan vi konsolidere ditt gods enten til fulle containerforsendelser (FCL) eller som stykkgods i en del av en container (LCL). Våre terminaltrekkere sørger for innhenting og levering av containere til båtanløpet på Sjursøya.

Terminalen vår på Kongshavn har en sentral plassering på Oslo havn, og er åpen fra kl. 07:00–16:00 alle hverdager. I høysesong vil åpningstidene utvides ved behov.

Bring-ansatt i aksjon foran truck, på Brings terminal ved Oslo Havn.

Kjøle- og fryseterminal

Vi har mottak av kjøle- og fryseprodukter tilpasset dine eller dine kunders behov og krav. Terminalen fungerer også som en omlastingsterminal for ulike kjøle- og frysevarer, som f.eks. frossen fisk.

Trenger du at kjøle- eller frysevarene dine holder riktig temperatur? Vi er den eneste terminalen på Oslo Havn som tilfredsstiller Mattilsynets krav om en ubrutt frysekjede, og øvrige krav til håndtering av tempererte næringsmidler.  Varene dine vil da alltid holde riktig temperatur – uavhengig av hvilken tjeneste du velger.

I tillegg får sjåførene mulighet til å hvile på terminalen.