Nye flex-løsninger for Pakke til bedrift

Nye flex-løsninger for Pakke til bedrift

Nye fleksible løsninger som gir dine kunder økt valgfrihet og en bedre mottakeropplevelse har blitt svært populære på kort tid.

Kvinnelig bring-bud med pakke under armen.

Vi har lansert to nye løsninger som gjør at det blir mer smidig og fleksibelt for både deg og dine mottakere når det gjelder å sende og motta pakker.

I mai kom mottakerbestilt "Flex delivery" som innebærer at du som sender pakker til bedrifter kan gi dine kunder tilbud om at pakken settes igjen om de ikke er på kontoret når sjåføren kommer. 

For bare noen uker siden lanserte vi i tillegg mottakerbestilt "Rerouting" til lokalt hentested. Det betyr at din kunde selv kan rute pakken til en post i butikk (PiB) om det passer bedre. 

Vi er veldig glade for å endelig kunne tilby våre kunder økt valgfrihet og fleksibilitet, da vi vet at dette er et behov hos mottakerne.

Cathrine Bøler, Tjenesteansvarlig for Pakke til bedrift i Bring

Forenkler hverdagen for mange bedrifter

Tilbudet er utviklet spesielt med tanke på alle de som har små og mellomstore bedrifter som mottakere. Disse mottakerne har ofte få personer i bedriften, og det er ikke alltid sikkert at det er folk tilstede på kontoret. 

Bare i september ble det gjort 9.000 bestillinger av Flex delivery, som resulterte i at også 9.000 mottakere kunne sikre seg levering av sine pakker ved første utleveringsforsøk. 

Det er i tillegg både en viktig miljøgevinst og kostnadsbesparelse med disse to tilleggstjenestene; Vi sikrer færre bomturer, med mindre belastning på veier, minsket utslipp og drivstoff. En vinn-vinn løsning for alle parter.

Hvordan bestiller du Flex delivery eller Rerouting?

Når du som avsender bestiller transport for din pakke, velger du også e-varsling i EDI-filen.  Det opprettes da to valg for mottaker som tilbys når sporingslenke sendes enten på SMS eller e-post:

  • Flex delivery - pakken settes igjen dersom mottaker ikke er tilstede
  • Rerouting - pakken omdirigeres til lokal post i butikk dersom mottaker ikke er til stede.

Tilleggstjenestene er gratis.

Del artikkel