Et pakkeutleveringsnettverk i hele Sverige og Norden

Få tilgang til et nettverk for utlevering av pakker, som når hele Sverige og Norden! De aller fleste nettkunder foretrekker å hente pakken på et utleveringssted.

Bring i Sverige

Med vårt svenske nettverk for utlevering av pakker kan vi nå tilby en bedre og mer solid logistikkløsning av høy kvalitet som gjør at du kommer enda tettere på kundene dine. La oss fortelle deg mer om fordelene ved vårt nettverk av utleveringssteder.

Vil du vite mer?

Klikk her og fyll inn dine opplysninger, så kontakter vi deg.

100% dekning i Sverige og Norden

Gjennom vårt heldekkende nettverk av utleveringssteder, er vi til stede der hvor dine kunder bor, er og ferdes daglig, uansett hvor de er. Dette gir deg som kunde hos Bring en komplett dekning med pakkelevering via rundt 7000 utleveringssteder både Sverige og resten av Norden.

Med sluttkunden i fokus

Tjenesten våre skal være markedsledende, de skal være enklere å integrere i nettbutikken og kravene fra mottakerne er utgangspunktet når vi utvikler tjenestene våre. Målet vårt er å tilby kundene våre og mottakerne full fleksibilitet. I en hektisk hverdag hvor man ofte endrer planer underveis er det viktig at vi kan tilby mottakerne fleksible leveringsalternativer

Mottakerne skal kunne få pakken sin, når og hvor det passer de best. Det er derfor vi vil tilby mottakerne å omdirigere pakken fra et utleveringssted til en hjemlevering i Sverige, som de eneste på det svenske markedet.

Fleksibelt og med klimaet i tankene.

Uansett om pakken skal leveres hjem eller til et utleveringssted, sørger vi for at du og kundene dine får miljøvennlige leveringer, hvor og når du vil ha de, hele veien gjennom leveringskjeden.

Målet vår er at alle våre leveringer skal være helelektrisk innen 2027 i Sverige.

Les mer om vårt miljøarbeid

Vår pakkeutleveringstjeneste gir deg blant annet mulighet for:

  • Kortere ledetider fra ordre til levering.
  • Senere henting.
  • Ikke krav om sortering.
  • Omdirigering – kundene dine kan enkelt omdirigere pakken fra levering til hentested til  hjemlevering, helt til pakken lastes for utkjøring.
  • Sporing – dine kunder kan følge pakken fra deg til levering
  • Fleksible returløsninger.
  • Legitimering ved bruk af BankID.
  • Utlevering ved hjelp av QRkode ved avhentning av en pakke – dette gjør det mulig at andre kan hente pakken for mottakeren.

Har du spørsmål om det vårt nye pakkeutleveringsnettverk?

Ta kontakt med din kontakt på Bring eller kontakt oss her.