Sporbar brevpakke utland

Send varer til utvalgte land i Europa med sporing. Perfekt for deg som driver netthandel.

 • Sporbar – du og dine kunder kan spore sendingen
 • Rimeligere – enn å sende Rekommandert og Pakker
 • Maks størrelse tilpasset levering i postkassen - opp til 2 kg

Sporbar Brevpakke Utland er en enkel og rimelig løsning når du skal sende varer til mottakere i utvalgte land. Første registrering i sporingen skjer når sendingen ankommer sorteringsanlegget på Østlandsterminalen.

Hva koster det?

Prisene er basert på vekt. Kun en destinasjon, utland. Prisene er inklusive sporing og ekskl.mva.

Vekt: 0-350 gram  351-1000 gram 1001-2000 gram
Pris i NOK: 100,00  160,00 200,00

Hva må du vite?

Tjenestens spesifikasjoner

Maksimums vekt: 2000 gram

Minimumsmål: 9 x 14 cm og tykkelse 2 cm

Maksimumsmål: Lengde 35,3 cm, bredde 25 cm og tykkelse 7 cm.

  Slik går du frem

 1. 1

  Ny kunde?

  For å kunne ta i bruk tjenesten må du ha en bruker i Mybring. Første gang du bestiller må du kontakte oss for å koble opp tjenesten til brukeren din. Benytt gjerne "kontakt-oss" knappen øverst på denne siden. Etter det er ordnet  kan du bestille via bestillknappen (også øverst på siden). 

 2. 2

  Pakking og emballering

  Sendingene skal innleveres separat fra annen post og emballeres. Påfør pakken vår standard adresse/tolletikett (CN 23) for Sporbar Brevpakke Utland. Se eksempel på etikett i våre vilkår. Etiketten har en unik strekkode per sending og er utformet på engelsk. All informasjon må gis på engelsk. 

  Det er viktig å fylle ut tollinformasjon så korrekt og detaljert som mulig. Sendinger kan bli returnert dersom adresse/tolletiketten ikke er korrekt utfylt. Du må oppgi innholdet selv om du krysser av for «gift».

 3. 3

  Bestilling

  Du bestiller direkte i Mybring.

 4. 4

  Fremsending

  Sendingen fremsendes som brevpost til mottakerlandet som Prioritert post. Leveringstid er i henhold til det mottakerlandet du velger. Se mer informasjon om leveringstid og hva som er tillatt å sende til det enkelte land.

  Disse landene kan motta Sporbar Brevpakke Utland.

 5. 5

  I mottakerlandet

  I mottakerlandet blir sendingen skannet og tollbehandlet, før den kan leveres i postkassen. Tollbehandling i mottakerlandet kan medføre lenger leveringstid. Mottaker vil varsles på e-post eller sms om henting, hvis den ikke leveres direkte til postkassen.