Sporbar brevpakke utland

Send varer til utvalgte land i Europa med sporing. Perfekt for deg som driver netthandel.

 • Sporbar – du og dine kunder kan spore sendingen
 • Rimeligere – enn å sende Rekommandert og Pakker
 • Maks størrelse tilpasset levering i postkassen - opp til 2 kg

Sporbar Brevpakke Utland er en enkel og rimelig løsning når du skal sende varer til mottakere i utvalgte land. Første registrering i sporingen skjer når sendingen ankommer sorteringsanlegget på Østlandsterminalen.

En forenklet kartillustrasjon av Norden og Bring sine tjenester

Hva koster det?

Prisene er basert på vekt. Kun en destinasjon, utland. Prisene er inklusive sporing og eksklusive mva.

Vekt:0-350 gram 351-1000 gram1001-2000 gram
Pris i NOK:100,00 160,00200,00

Hva må du vite?

Tjenestens spesifikasjoner

Maksimums vekt: 2000 gram

Minimumsmål: 9 x 14 cm og tykkelse 2 cm

Maksimumsmål: Lengde 35,3 cm, bredde 25 cm og tykkelse 7 cm.

  Slik går du frem

 1. 1

  Ny kunde?

  For å kunne ta i bruk tjenesten må du ha en bruker i Mybring. Første gang du bestiller må du kontakte oss for å koble opp tjenesten til brukeren din. Benytt gjerne "kontakt-oss" knappen øverst på denne siden. Etter det er ordnet  kan du bestille via bestillknappen (også øverst på siden). 

 2. 2

  Pakking og emballering

  Sendingene skal innleveres separat fra annen post og emballeres. Påfør pakken vår standard adresse/tolletikett (CN 23) for Sporbar Brevpakke Utland. Se eksempel på etikett i våre vilkår. Etiketten har en unik strekkode per sending og er utformet på engelsk. All informasjon må gis på engelsk. 

  Det er viktig å fylle ut tollinformasjon så korrekt og detaljert som mulig. Sendinger kan bli returnert dersom adresse/tolletiketten ikke er korrekt utfylt. Du må oppgi innholdet selv om du krysser av for «gift».

 3. 3

  Bestilling

  Du bestiller direkte i Mybring.

 4. 4

  Fremsending

  Sendingen fremsendes som brevpost til mottakerlandet som Prioritert post. Leveringstid er i henhold til det mottakerlandet du velger. Se mer informasjon om leveringstid og hva som er tillatt å sende til det enkelte land.

  Disse landene kan motta Sporbar Brevpakke Utland.

 5. 5

  I mottakerlandet

  I mottakerlandet blir sendingen skannet og tollbehandlet, før den kan leveres i postkassen. Tollbehandling i mottakerlandet kan medføre lenger leveringstid. Mottaker vil varsles på e-post eller sms om henting, hvis den ikke leveres direkte til postkassen.