Personvernvilkår for leie av Postboks

Personvernvilkår for leie av Postboks

Informasjon om behandling av personopplysninger ved leie av Postboks

Dette dokumentet beskriver hvordan Posten (heretter «vi») behandler dine personopplysninger ved leie av postboks

I tillegg til denne personvernerklæringen gjelder Posten-konsernets generelle personvernerklæring som du finner her. Der kan du lese mer om blant annet dine rettigheter, og hvordan du kan komme i kontakt med oss for å utøve rettighetene dine, hvis du har spørsmål, eller ønsker å klage på vår behandling av personopplysningene dine.

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger er Posten Norge AS, organisasjonsnummer 984 661 185, Biskop Gunnerus’ Gate 14 A, 0185 Oslo.

1. Hvilke personopplysninger behandler vi og for hvilke formål  

Ved bestilling av leie av postboks må du logge deg inn via Id-porten for sikker identifisering.

Ved bestilling av leie av postboks samler vi inn ditt (bestillers) navn, telefonnummer og e-postadresse. Navn, telefonnummer og epostadresse bruker vi for å registrere hvem som er bestiller av postboksen. Telefonnummeret ditt bruker vi for å kunne kontakte deg i forbindelse med bestillingen. E-postadressen din benyttes for å sende deg kvittering for inngått postboksavtale

Betalingsinformasjonen du registrerer benytter vi til å ta betalt for tjenesten.

Behandlingsgrunnlaget vårt for å behandle de oppgitte personopplysningene er å oppfylle avtalen om leie av postboks.

2. Lagringstid

Personopplysninger slettes når avtalen er avsluttet og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

3. Spørsmål og klager

Dersom du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med vårt personvernombud: personvernombud@posten.no.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre ikke etterlever kravene i personvernlovgivningen, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Du kan også klage til Datatilsynet. Du finner kontaktinformasjon til Datatilsynet på deres nettsider: www.datatilsynet.no.