Sindre Veseth Foss og Ulrik Solum Waagsether fra Atyp: DM-er vi liker

Atyp-teamet Sindre Veseth Foss og Ulrik Solum Waagsether har tatt en tur i det lille reklame-biblioteket i Karlstadgata 11 og funnet frem til et knippe gamle, gode DM-er som hadde stått seg like godt i dag.

Sindre Veseth Foss og Ulrik Solum Waagsether sitter i en sofa
Publisert 16.12.2022

Singapore Red Cross Society

I denne blodgiver-kampanjen fra 2003 utviser Ad Planet Singapore sjeldent god bruk av en godt brukt penn.

red pen
Red Pen

The Economist Pizza Boxes

Som det meste annet fra The Economist og BBDO New York, er denne også student-kampanjen i Philadelphia mot college-studenter veldig smart.

pizza boxes
The Economist Pizza Boxes

I september 2008 ble det lansert en kampanje på print, nett og utendørs for The Economist i bl.a. Philadelphia. For å nå studenter ble 80 000 Economist-merkede pizzabokser utsmykket med Economist-inspirerte kakediagrammer delt ut til pizzeriaer i nærheten av store høyskoler i Philadelphia-området.

The Solar Annual Report

Om denne er løftet frem før, fortjener den å skinne en gang til. For på litt mørkere idédager er det alltid godt å tenke på verdens beste årsrapport. The Solar Annual Report.

solar annual report
The Solar Annual Report

Nike Free Box

Redusering av emballasje er fint i seg selv, men ekstra fint blir det som en del av produktdemonstrasjonen. Byrå: Publicis Impetu Uruguay

nike free box
Nike Free Box

Kit Kat Advent Calendar

Og siden det snart er jul, så slenger vi med denne også. Før drømte vi bare om sjokoladekalendre før jul, nå drømmer vi også om flere små pauser. Ekstra pluss til JWT Frankfurt for nydelig linje.

kit kat advent calendar
Kit Kat Advent Calendar

 

Del artikkel