Bring har samlet nærmere 400 kreative arbeider fra 2022 – på ett sted

I løpet av et år produseres det mye kreativt arbeid i Norge. Bring har i samarbeid med Kreativt Forum samlet alle arbeidene i en blekke.

Publisert 16.01.2023

I løpet av et år produseres det mye kreativt arbeid i Norge. Uttalige timer legges ned i å løse briefer, legge strategier og ikke minst skape kommunikasjon som gir oppmerksomhet og resultater. Enkelte arbeider utvikler egne vinger og reiser rundt jorden for å høste priser og oppmerksomhet. Noen arbeider gjør jobben sin, stille og rolig i nærområdet. 

Kort tid til Gullblyanten

For å få en oversikt over alt som produseres, har Bring i samarbeid med Kreativt Forum samlet alle arbeidene som er publisert siden forrige Gullblyant. Fra måned til måned kan du bla deg gjennom enkeltstående arbeider, store nasjonale kampanjer og mindre lokale omprofileringsjobber. For alt skal med. Særlig når Gullblyanten nærmer seg og det ypperste av norsk kreativ bransje igjen skal konkurrere som om gull, sølv og diplomer.

En heftig jobb

Hva er egentlig laget siden sist, a? Det er jo et spørsmål vi ofte stiller oss før Gullblyanten arrangeres. En reel utfordring. Så i år tok vi faktisk jobben med å samle alt sammen i én enkelt trykksak. Å få oversikt over alt sammen på ett sted, synes vi var fin måte å hedre store og små arbeider.

Marius Hanstad, POL

Husk Brings DM-pris

En viktig del av arbeidet var å minne på innsendelsfristen for Brings DM-pris, som deles ut under gullblyanten. En spesialpris som hyller kreativet som er fysisk og treffer mottaker presist. Årets frist er 27. januar og innsendelse er gratis.

Mer informasjon om Gullblyanten og innsendelse av arbeider finner du her.

Del artikkel