Nytt år, ny Gullblyanten, ny Brings DM-pris

I år, som i fjor, har Bring samlet alle jobbene fra Kreativt Forum på ett sted – i en grønn blekke med hele 313 arbeider fra 2023.

Grønn blekke med 313 arbeider fra 2023.

At 2023 er et år reklamebransjen vil huske som overskyet er nok alle enige i, men selv under de mørke skyene har det blitt briefet, planlagt og gjennomført mang en små og store jobber hos byråene rundt om i landet. Folk har stått på. Mangfoldige timer har blitt lagt ned for å forkynne budskap, designe logoer og filme emosjonelle historier. Vi har tatt på oss jobben med å samle alle disse verkene i ett bind. En liten hyllest til at det fortsatt gjøres mange vakre, gøye, triste og viktige jobber der ute.

Holder oversikten for deg

Det er kort tid til innleveringsfristen over alle innleveringsfrister: nemlig Gullblyanten. Da er det kjekt med et oppslagsverk som kan friske opp minnet og gi leseren en aldri så liten «Oi! Den jobben hadde jeg glemt. Den må jo få noe i Gullblyanten»-opplevelse. Her finner man alt fra store nasjonale kampanjer til mindre lokale omprofileringsjobber. For alt skal med. Fritt kopiert og limt inn fra pressemeldingene sendt inn til Kreativt Forum.

Brings DM-pris

Mellom alle arbeidene kommer vi også med en viktig påminnelse, nemlig å huske Bring sin egen spesialpris. En pris som hyller fysisk kreativitet, målrettet idearbeid og håndfaste uttak. Brings DM-pris koster ingenting å sende inn til, men verdien av å kunne løfte trofeet over hodet foran hundrevis av misunnelige bransjekolleger er ubeskrivelig.

Fristen for å sende inn arbeider til Brings DM-pris er 29. januar. Innsendelser gjøres her.

Husk fristen

Fristen for å sende inn arbeider til Gullblyanten og Brings DM-pris er 29. januar.

Del artikkel