Loyal Tees

Nesten 10 år etter at Kaizers Orchestra la opp som band ønsket de å gjøre et comeback.

Svarte Kaizers Orchestra-t-skjorter

Bakgrunn

Nesten 10 år etter at Kaizers Orchestra la opp som band ønsket de å gjøre et comeback. Og i kjent ambisiøs stil ville de lansere den med hele 24 konserter i Norges største byer.

For å fylle lokalene fikk Anorak og Sesong 1 utfordringen med å vekke en sovende fanbase som hadde blitt ti år eldre siden de hørte noe sist fra favorittbandet sitt.

Innsikt

De mest dedikerte tilhengerne av Kaizers var de som fortsatt var aktive på bruktmarkedet. De som samlet på merch og minner fra fortiden. Og spesielt vintage t-skjorter fra tidligere albumslipp og turneer.

Ideen

Gjøre om gamle Kaizers t-skjorter til personlige VIP-invitasjoner til den kommende turneen.

Et år før comebacket begynte vi å kjøpe tilbake så mange Kaizers t-skjorter vi klarte å finne på Finn.no, Tise og Facebook Marketplace og dykket ned i bandets gamle lager for å se etter ubrukte t-skjorter fra tiden de var aktive. Deretter printet vi unike QR-koder på innsiden av t-skjortene og slapp de tilbake i bruktmarkedet.

Anorak/Sesong 1

Ihuga fans som kjøpte brukte Kaizers t-skjorter på Finn.no eller Fretex fikk seg derfor en ekstra hyggelig overraskelse når de fikk en pakke i posten.

Svarte Kaizers Orchestra-t-skjorter

Credits

Del artikkel