Oversikt over EDI-leverandører

Oversikt over EDI-leverandører

EDI gjør at du enkelt kan merke, generere og overlevere sendingsinformasjon til oss. Det fungerer på tvers av systemene til alle logistikkselskaper. Vi har utviklet en løsning som kan gjøre din hverdag enklere. Med EDI får du bedre kontroll over sendingene. Du kan benytte deg av vårt booking-EDI gjennom en av software-leverandøne listet opp her nedenfor.

Axia

"AxiaFrakt, den optimale løsningen for organisering og administrasjon av utsendelser."

Azolver Norge AS

"Optimaliserer dine forretninger, forenkler og effektiviserer tjenester og prosesser.

Centiro Solutions

"Vi kobler butikker, varehus og forsendelsessteder med transportører, leveringsnettverk og tjenesteleverandører."

Descartes

"Vi tilbyr programvareløsninger som gir tilgang til beslutningsstøtten som kreves for full synlighet og automatisering i forsyningskjeden."

ECP AS

"Vi leverer programutvikling og konsulenttjenester innen netthandel og datakommunikasjon. Vår systemplattform er IBM iSeries."

Ingrid

"Ingrid Delivery Platform forbinder selgere, transportører og forbrukere for å skape en bedre handleopplevelse for alle."

Logistra

"En enklere hverdag gjennom transportadministrasjon på nett. Vårt EDI-system gir deg det du trenger der du er."

Logtrade

"Få full kontroll over din leveringsflyt med vårt TA-system. Det er en multifunksjonell løsning som kobler sammen forsendelsene dine i sanntid."

Locus Solutions AS

"En modulbasert EDI-løsning som settes sammen basert på dine ønsker og behov. Vi har over 400 transportører i vårt nettverk."

Metapack

"Flere konverteringer i kassen med de riktige leveringsalternativene. Rask tilgang til verdens største nettverk av avsendere. Behold kunder med enkel selvbetjent sporing."

nShift

"En global leverandør innen pakkeleveringsadministrasjon og forsendelsesprogramvare."

Shipmondo

"Send på tvers av transportører fra en og samme løsning. Vi løfter din fraktbehandling til neste nivå."

Opter

"Digitalisert ordrehåndtering, transportplanlegging, kommunikasjon og administrasjon."

Protans

"Vi leverer systemer og hardware til shipping- og logistikkbransjen, både generelle og skreddersydde systemer til små og store bedrifter."

ProTeria

"Vi tilbyr fraktløsninger for alle behov. Vi har gunstige priser og tilbyr gratis integrasjoner for flere nettbutikker."

Webshipper

"Koble din netthandelsplattformen opp mot mer enn 70 transportører, og send over hele verden på 5 minutter. Ingen kodekunnskaper er nødvendig."

Ta i bruk en EDI-løsning

EDI er stabile løsninger som muliggjør f.eks. utskrift av etiketter, sjåfør-lasteliste og tolldokumenter for å nevne noe. Tredjepartsleverandørene kan våre integrasjoner og bistår deg som kunde gjennom hele prosessen, slik at du får sendt godset ditt.

Du legger inn all mottakerinformasjon, velger ønsket tjeneste og systemet lager en etikett med strekkode inkludert de nødvendige opplysningene. Samtidig sender systemet informasjon elektronisk til oss. De ulike EDI-leverandørene gir deg også assistanse på telefon, hvor du kan få hjelp til installasjon av systemet.

Ønsker du hjelp med EDI-løsninger?


Er EDI løsningen for deg og din bedrift? Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne.