Posten Bring Checkout for Shopify

Med vår nye plugin Posten Bring Checkout kan du som bruker Shopify enkelt gjøre kassen din mer attraktiv ved å fremheve ulike tjenesteattributter.

Shopify på en mobiltelefon

Vi ønsker å gjøre leveringen så enkel som mulig for deg og har derfor laget en plugin som er rask å installere. Ved å laste ned Posten Bring Checkout trenger du ikke å bruke APIer for å velge hvordan Brings leveringsalternativer skal presenteres i kassen. I stedet tar vi oss av alt for deg og sørger for at for eksempel riktig tjenestenavn og miljødata vises i kassen. Med Posten Bring Checkout kan du også generere fraktetiketter direkte i Shopify.

Du vil få en bruker i vårt selvbetjeningsverktøy Mybring hvor du har tilgang til rapporter og flere andre verktøy som kan gi deg kontroll over din logistikk, samt bidra til å optimalisere nettbutikken din. Du kan også endre leveringspriser med bare noen få klikk inne i Mybring.

Pluginen er enkel å oppdatere, og vi har ett eget team med checkout-eksperter som kan bistå din nettbutikk underveis i prosessen.

Ta i bruk Posten Bring Checkout-plugin for å fremme økt konvertering. Pluginen vil alltid være oppdatert i henhold til vår beste praksis (med utgangspunkt i Shopify sitt oppsett). 

Et skjermbilde fra en kasse med leveringsmuligheter
Eksempel på hvordan det kan se ut i kassen din.

Med Posten Bring Checkout Plugin i Shopify har vi redusert den manuelle logistikken med over 70%, og med deres fraktmodul i kassen, som gir bedre informasjon til kunden, har økt konverteringen med 23%

Joachim Larsen, CTO | Netthandelssjef, Golfsenteret.no

Fordeler med Posten Bring Checkout:

 • Gratis 
 • Installert på under en halvtime
 • Effektiv å bruke
 • Støtter følgende tjenester:
  • Pakke i postkassen, Pakke til hentested og Pakke levert hjem i Norge
  • PickUp Parcel, PickUp Parcel Bulk og Home Delivery Parcel i Sverige og Danmark
 • Oversikt over siste sporingsstatus på bestilte sendinger
 • Alltid oppdatert på tjenester og funksjonalitet
 • Krever ikke teknisk kompetanse som vanligvis kreves med APIer

Tekst: «Posten Bring Checkout»
 

Hvordan komme i gang 

Du finner Posten Bring Checkout i Shopify sin appstore.  

Kom i gang med Posten Bring Checkout 

 1. Sett opp din nettbutikk i Mybring Checkout area
 2. Aktiver i Shopify ved å legg til din informasjon
 3. Legg til Posten Bring Checkout som fraktleverandør i Shopify

--> Posten Bring Checkout er klar til bruk!

I Shopify finner du veiledning og linker til alt du måtte trenge for å fullføre denne prosessen på både landingssiden og i appen sin FAQ.  

Shopify-planen din vil påvirke bruken av Posten Bring Checkout

Hvilken Shopify-plan nettbutikken din er på vil påvirke hva slags versjon av «Posten Bring Checkout» du får. Dette er begrensninger som Shopify selv styrer. 
 
Hvis du har en «Basic plan» får du en versjon av vår plugin som ikke viser dynamiske tjenesteattributter som ledetider, miljødata, hentesteder og dynamiske priser.

For å få mest mulig ut av pluginen og legge til rette for best mulig kundeopplevelse og konvertering, anbefaler vi at du oppgraderer til «Shopify plan» eller «Advanced plan». 

Et skjermbilde som viser ulike planer for Posten Bring checkout plugin

Pluginen er utviklet og vedlikeholdt av Posten Bring.

Gratis rådgivning

Ønsker du å optimalisere din kasseløsning med Posten Bring Checkout? Våre checkout-eksperter hjelper deg med spørsmål du sitter med.