Kjenner du lukten av gull?

Da årets høydepunkt nærmet seg laget Bring en litt utradisjonell påminnelse om innsendelsesfristen til Brings DM-pris. Et gullblyansk duftlys!

I forkant av innsendelsesfristen ble det sendt ut et spesielt lys til mange av landets byråer – nemlig et lys som med duften av gull. Men hva lukter egentlig gull, sier du? Godt spørsmål. Ved hjelp av et lite luktpanel kom Bring fram til essensen av en vellykket kveld på Gullblyanten.

– Målet var å skape en sanseopplevelse som skulle få folk til å tenke på Gullblyanten og friste kreatører til å levere inn sine beste DM-jobber. For få ting er bedre enn å kjenne lukten av gull, sier Mads Bergstrøm i POL.

Gratis innsendelse

Brings DM-pris deles hvert år ut på Gullblyanten. Innsendelsen er helt gratis. Prisen skal hedre smarte, fysiske og personlige direkte-arbeid. Det vil si arbeider som er analoge, enten som et enkeltstående element eller som en del av en kampanje.

Komplekst sammensatte dufter

Listen av ingredienser er sammensatt, og lyset inneholder hint av boblende prosecco, energigivende sjokoladefondant, noen dråper med ambisjoner og en liten av miks av de fem mest populære godluktene i bransjen.

– Vi er veldig fornøyde med resultatet. Dette lukter rett og slett gull, sier Børre Jensen i Bring.

Del artikkel