Kjenner du lukten av gull?

Årets høydepunkt nærmer seg med stormskritt, og i den anledning har Bring laget en litt utradisjonell påminnelse om innsendelsesfristen til Brings DM-pris. Et gullblyansk duftlys!

I disse dager sendes det ut et spesielt lys til mange av landets byråer – nemlig et lys som med duften av gull. Men hva lukter egentlig gull, sier du? Godt spørsmål. Ved hjelp av et lite luktpanel har Bring kommet fram til essensen av en vellykket kveld på Gullblyanten.

– Målet var å skape en sanseopplevelse som skulle få folk til å tenke på Gullblyanten og friste kreatører til å levere inn sine beste DM-jobber. For få ting er bedre enn å kjenne lukten av gull, sier Mads Bergstrøm i POL.

Gratis innsendelse

Brings DM-pris deles hvert år ut på Gullblyanten. Innsendelsen er helt gratis. Prisen skal hedre smarte, fysiske og personlige direkte-arbeid. Det vil si arbeider som er analoge, enten som et enkeltstående element eller som en del av en kampanje. Årets innsendelsesfrist er endret til 11. februar.

Komplekst sammensatte dufter

Listen av ingredienser er sammensatt, og lyset inneholder hint av boblende prosecco, energigivende sjokoladefondant, noen dråper med ambisjoner og en liten av miks av de fem mest populære godluktene i bransjen.

– Vi er veldig fornøyde med resultatet. Dette lukter rett og slett gull! Så husk innsendelsesfristen som er endret til 11. februar, sier Børre Jensen i Bring.

Send inn jobber til Brings DM-pris, helt gratis. Se mer informasjon på KF/Gullblyanten.

Her kan du se tidligere vinnere av Brings DM-Pris

Del artikkel