Netthandelsprisene 2022

Nominasjonskampanjen er nå avsluttet, og juryens arbeid med å velge ut de nettbutikker som går videre til finaleomgangen har startet. Følg den spennende prosessen, og se hvem som blir Årets Nettbutikk 2022!

Netthandelsstatuettene

Netthandelsprisene er konkurransen som setter gode nettbutikker i fokus, og hyller de som jobber ekstra hardt for å gjøre det lille ekstra for kundene sine. Vinnerne får velfortjent oppmerksomhet; kundenes jubel og bransjens kvalitetsstempel.

Hva er Netthandelsprisene?

Prisen Årets Nettbutikk er vår fineste utmerkelse, og går til den nettbutikken som fagjuryen mener hever kvaliteten på netthandel, og gir kundene den beste kjøpsopplevelsen - i alle kanaler.

Det kåres tre vinnere av Årets Nettbutikk:

  • Årets Nettbutikk med omsetning under 50 millioner på nett
  • Årets Nettbutikk med omsetning mellom 50–500 millioner på nett
  • Årets Nettbutikk med omsetning over 500 millioner på nett

Vinneren kåres under festlige forhold i begynnelsen av 2023. Mer informasjon om dette kommer vi tilbake til litt senere. Her kan du lese om hvorfor Get Inspired og Apotera ble Årets Nettbutikker 2021.

Kampen om å bli Årets Nettbutikk har startet!

Nå er kampanjen der privatpersoner som handler på nett kunnet nominere sin favorittbutikk over. Silingsprosessen har startet og nå skal alle nettbutikker som kommer seg igjennom de grunnleggende kravene granskes av juryen.

Grunnleggende vilkår for å delta

Generelle vilkår:

Nominasjonsperioden varte fra 23. juni til og med 14. september.

For å kunne delta i konkurransen er det noen kriterier som nettbutikken må oppfylle:

  • Nettbutikken må være norsk eller registrert i VOEC
  • Nettbutikken må selge fysiske varer på nett
  • Nettbutikken må selge til privatpersoner

En uavhengig jury kårer vinneren

Bring har kåret de beste nettbutikkene siden 2007, og vinnerne av Årets Nettbutikk velges av en uavhengig fagjury bestående av eksperter innen e-handel. Juryen ser etter nettbutikker som jobber aktivt for å ligge et steg foran, som har en lidenskap for netthandel og som er ledende i å ta i bruk teknologi og løsninger som forenkler og forbedrer kjøpsopplevelsen. Du kan lese mer om jurymedlemmene her.

Nominer din nettbutikk til Årets Nettbutikk 2022

Klikk her for å nominere din egen butikk! Kanskje du vet om andre som synes butikken er i særklasse? Gi dem lenken så de kan nominere, og være med i trekningen av 5 gavekort på 1 000 kr hver. Gavekortet kan brukes i valgfri norsk nettbutikk.

Sagt av tidligere vinnere

Vi satte salgsrekord dagen etter!

Linda Johansen, gründer og eier av lindajohansen.no

Linda Johansen Skincare AS ble vinneren av Årets Nettbutikk både 2019 og 2020, i klassen for nettbutikker med omsetning under 50 millioner. Etter seieren i 2019, tok vi en prat med daglig leder Timm Wold i Linda Johansen Skincare AS. Les om hvordan de opplevde det å vinne prisen for Årets Nettbutikk, og hvordan de jobber med kundefokus i det daglige.

Del artikkel