Netthandelsprisen 2021

Vil du vinne årets mest ettertraktede bransjepris? Meld deg på konkurransen for Årets Nettbutikk 2021! Dette er konkurransen som setter gode nettbutikker i fokus, og hyller de som jobber ekstra hardt for å gjøre det lille ekstra for kundene sine. Vinneren får velfortjent oppmerksomhet; publikums jubel og bransjens kvalitetsstempel.

Bring har kåret de beste nettbutikkene siden 2007, og vinneren av Årets Nettbutikk velges av en uavhengig fagjury, bestående av eksperter innen e-handel. Juryen ser etter nettbutikker som jobber aktivt for å ligge et steg foran, som har en lidenskap for netthandel og som er ledende i å ta i bruk teknologi og løsninger som forenkler og forbedrer kjøpsopplevelsen.

Hva er Netthandelsprisene?

Prisen Årets Nettbutikk er vår fineste utmerkelse, og går til den nettbutikken som fagjuryen mener hever kvaliteten på netthandel, og gir kundene den beste kjøpsopplevelsen - i alle kanaler.

Det utses en vinner av Årets Nettbutikk i to kategorier:

 • Nettbutikk med omsetning under 50 millioner på nett
 • Nettbutikk med omsetning over 50 millioner på nett

Vinneren kåres under festlige forhold, enten på et av våre netthandelsevents eller digitalt! Dette kommer vi tilbake til litt senere. Get Inspired og Linda Johansen Skincare ble Årets Nettbutikker 2020.

Meld deg på!

Vær med i kampen om å bli Årets Nettbutikk! Meld deg på allerede nå, og få oppdateringer om konkurransen underveis. Alle påmeldte nettbutikker er i tillegg med om å vinne fine premier!

powered by Typeform

Vilkår for å delta

For å delta i konkurransen er det noen kriterier som nettbutikken må oppfylle:

 • Nettbutikken er registrert som et AS eller NUF i Brønnøysundregisteret
 • Nettbutikken ligger på .no domene
 • Nettbutikken selger fysiske varer
 • Nettbutikken selger til privatpersoner

Mobiltilpasning og sikkert:

For å kvalifisere i konkurransen er det viktig at nettbutikken er mobiltilpasset og har en del sikkerhetstiltak på plass: 

 • Check-out må være sikret med HTTPS (SSL), og vise "grønn hengelås" i Chrome . 
 • Sider med skjema som spør om innlogging (e-postadresse/kundenummer/e.l. og passord) til "min side"/"min konto"/e.l. må være sikret med HTTPS (SSL) som standard, og vise "grønn hengelås" i Chrome. 

Generelle vilkår:

Nominasjonsperioden gjelder fra uke 25 til og med uke 49.

 • De nettbutikker som vinner premier kan bli publisert som vinnere i våre sosiale kanaler.
 • Vinnerne kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre organisasjoner. 
 • All behandling av personopplysninger vil skje i overensstemmelse med gjeldende personvernlovgivning.

Les gjerne mer om behandling av personopplysninger

En uavhengig jury kårer vinneren

Juryen som skal kåre Årets nettbutikk består av erfarne fagpersoner innen netthandel og digital rådgivning. Mer info om juryen kommer innen kort tid. I mellomtiden, les gjerne tipsene fra 2019 års jury om hvordan du kan bli en vinner av Netthandelsprisen!

Meld på din nettbutikk

Bli med i konkurransen om å bli kåret til Norges beste nettbutikk! Meld deg på allerede nå, og begynn finpussingen så blir det kanskje din butikk som tar juryen med storm.

Sagt av tidligere vinnere

Vi satte salgsrekord dagen etter!

Linda Johansen, gründer og eier av lindajohansen.no

Linda Johansen Skincare AS ble vinneren av Årets Nettbutikk både 2019 og 2020, i klassen for nettbutikker med omsetning under 50 millioner. 

Vinner av årets nettbutikk både 2019 og 2020 - gjengen bak lindajohansen.no
Linda JC AS stakk av med seieren i Netthandelsprisen både 2019 og 2020.

Etter seieren i 2019, tok vi en prat med daglig leder Timm Wold i Linda Johansen Skincare AS. Les om hvordan de opplevde å vinne prisen for Årets Nettbutikk, og hvordan de jobber med kundefokus i det daglige.

Del artikkel