Nå er finalistene til Netthandelsprisene klare

Over 1300 nettbutikker er vektet og veid når Bring for 17. år på rad skal kåre de beste nettbutikkene i landet. Nå står ni nettbutikker igjen som finalister – og tre av dem kan snart titulere seg "Norges beste nettbutikk".

– Totalt fikk vi inn nominasjoner på over 1300 unike nettbutikker. De som nå er finalister, er svært gode i hvert sitt segment. Det som gleder oss mest er at vi ser nettbutikkene tar store steg hvert eneste år, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann. Siden i fjor sommer har Posten og Bring og juryen arbeidet med å teste alle de nominerte nettbutikkene.

Dette er finalistene

Omsetning under 50 millioner kroner:

  • Linda Johansen
  • Hippi Grace
  • Supernerds

Omsetning 50-500 millioner kroner:

  • Care of Carl
  • Carlings
  • Apotera

Omsetning over 500 millioner kroner:

  • Oda
  • Fjellsport
  • Get Inspired


Ny kategori i år

Nytt av året er at det er tre kategorier. Alle nettbutikkene er blitt utsatt for omfattende testing der de er målt etter fire hovedkriterier; kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og marekdsføring. Totalt sto juryen igjen med 17 nettbutikker som ble stresstestet under årets mest hektiske tid – Black Friday og julehandelen.

– Bakgrunnen for at vi nå velger å innføre en helt ny kategori er at vi så at mange nettbutikker i midtsjiktet dessverre falt av i kampen mot de absolutt største. Derfor opprettet vi denne kategorien, slik at vi kan se nærmere på enda flere kandidater, forklarer juryleder Hoffmann.
Finalistene skal nå inn i finalerunden der de selv får anledning til å overbevise juryen om at de faktisk er "Norges beste nettbutikk".

– Da blir de invitert inn til oss, slik at de kan presentere hvordan de arbeider, hvordan de har tenkt om fremtiden og ikke minst hva som skal forbedres. For oss i juryen vii dette være meget viktig med tanke på utfallet av prisene, fortsetter Hoffmann.

Ønsker du å delta på kåringen av Netthandelsprisene?

Er du nysgjerrig på hva som skal til for å bli Årets Nettbutikk? Da bør du absolutt få med deg denne kvelden. Bli med for å treffe andre nettbutikker i bransjen. Arrangementet er endelig fysisk, og byr på foredrag, kåring, middag og underholdning.

 

Eventet er gratis for nettbutikker.

Netthandelsprisene deles ut 15. februar

På Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo.
Arrangemanget starter kl. 15.00.

Del artikkel