Shelfless bidrar til vekst for Abonera

Hva har en tatovering, konkurransedyktige priser og Brings bærekraftsmål til felles? De var alle en del av beslutningsgrunnlaget til Abonera om å bruke lagerløsningen Shelfless.

To jenter foran kamera
Publisert 07.03.2024

Nystartede Abonera tilbyr et smart abonnement på sokker. Gründerne er tidligere norgesmester i stavhopp Cathrine Larsåsen og artist Anine Stang.

Etter å ha gått lei av kaos i sokkeskuffen, den evige jakten på matchende par, og å valse rundt i hullete sokker, kom ideen om å skape en løsning.

Dame som står inne på et lager og holder en grønn pose

-Med abonnementsløsningen vår, fjerner vi noen irriterende hverdagsproblemer som mange sliter med, sier Anine.

Se videoen under for å høre mer om samarbeidet mellom Abonera og Shelfless.

To jenter foran kamera

Bambussokker av høy kvalitet

- Det har vært viktig for oss å sikre at sokkene holder høy kvalitet. Dette er myke, behagelige bambussokker som ikke loer og holder seg godt, forteller Cathrine.

Mange sokkepar fra Abonera i en beholder
Bambussokker fra Abonera

Abonnenter får sokker levert tre ganger i året, med ønsket kombinasjon av type og antall sokker. Og på innsiden er det en fargestripe som viser størrelsen, slik at det er enkelt å se hvilke som tilhører hvem, om man er flere i husstanden med ulik størrelse.

Valgte smart lagerløsning 

Skulle Abonera kunne bruke mer tid på å gjøre hverdagen til folk enklere, måtte de også gjøre sin egen arbeidsdag lettere. Dette gjorde de ved å outsource lageret til Shelfless, en lagerløsning fra Bring.

To jenter bakfra som går inne på et lager
Cathrine Larsåsen og Anine Stang på besøk hos Shelfless Lørenskog

-Vi hadde ingen erfaring med lager og logistikk og måtte finne en leverandør som kunne ta seg av alt fra plukk og pakk til leveranse, sier Cathrine.

I planleggingsfasen kontaktet Abonera flere aktører, hentet inn priser og vurderte løsninger og muligheter.

-Vi opplevde at Bring var den mest profesjonelle og tillitvekkende aktøren. Det var også viktig at de jobber aktivt for å redusere eget Co2-utslipp, forteller Anine.

- Når representanten i tillegg hadde tatovert Bring og Shelfless på armen, ble det klart at dette er et selskap der mennesker trives på jobb, legger hun til.

Tid til det viktigste 

I dag har Abonera sitt Shelfless-lager på Lørenskog. Fra kundeportalen, kan jentene enkelt følge med på lagerstatus, leveranser og avvik digitalt.

Pakke på transportbånd

-Vi slipper å bruke tid på plukk, pakk og utsending av varer, noe som gjør at vi kan fokusere på markedsføring og drift. Det er særlig viktig nå i oppstartsfasen, sier Cathrine.

I januar 2024, tok de turen innom Shelfless for å se hvordan lageret fungerte og hvordan varene deres ble håndtert. Se mer fra besøket i videoen over.

-Det er enkelt og moderne, og vi opplever at de som jobber med Shelfless alltid strekker seg litt lengre. Vi føler oss godt ivaretatt. Har vi spørsmål, svarer de umiddelbart, sier en fornøyd Anine.

Vil du høre mer om Shelfless og hvordan vi kan gjøre din arbeidshverdag enklere?

Bli bedre kjent med Shelfless

Har du spørsmål eller vil vite mer?

Del artikkel