Lager i Oslo og omegn

Trenger du lager i Oslo-området har vi flere ulike lokasjoner og lagertyper å velge mellom. Vi garanterer topp moderne lager med avansert teknologi, og vi kan bistå med ulike tjenester som passer for dine lagerbehov.

En Bring-ansatt i et lager

Er du på jakt etter lager i Oslo-området? Trenger du hjelp til å håndtere din lagerbeholdning, finnes det mange muligheter for bedriften din. Uansett om du bare har behov for én plass eller flere reoler, kan vi hjelpe deg. Vi er eksperten som kan bistå med lagerløsninger for bedriftens alle behov. Trenger du profesjonell håndtering og lagring av farlig gods, kan vi også håndtere dette.

Systemer, rutiner samt lang erfaring gjør at lageret blir styrt på en profesjonell og effektiv måte. Det sikrer at du får en ekstremt høy kvalitet og forutsigbarhet på tjenesten. Lagrene er blant de mest avanserte, samt at vi plukker og pakker dine varer etter bestilling om du trenger det.

Romtemperert lager

StedAdressePostnummerTelefon
Berger (hovedkontor)Gneisveien 18, Postboks 1342021 Skedsmokorset04053
Trollåsen/ KolbotnTrollåsveien 11414 Trollåsen04053
DrammenTerminalen 43414 Lierstranda04053

La oss hjelpe deg med dine lagerbehov!

Ved å fylle i vårt kontaktskjema og angi noen stikkord for dine lagerbehov, tar en rådgiver hos oss kontakt med deg innen kort.

Del artikkel