Shelfless - fulfilment fra Bring

En helhetsløsning for deg med nettbutikk, der vi tar vare på din logistikk fra A til Å. Din logistikkjede blir grønnere og mer kostnadseffektiv, og du får:

  • Kortere ledetider
  • Samme dag levering
  • Sømløs handlekurvsintegrasjon
  • Sporing i sanntid

Som Shelfless-kunde hos oss får nettbutikken din tilgang til markedets raskeste ledetider med høy kostnadseffektivitet. Vi plukker, pakker og sender varer på tvers av mange nettbutikker. Det gir deg storskalafordeler og du kan fokusere mer på vekst. Lageret føles som ditt eget via vår kundeportal. Vi setter opp direkteintegrasjon, slik at vi server deg helt fra "klikk" i nettbutikken til levering. Hvis du ønsker, kan vi også hjelpe deg med oppkobling til Nordens største markedsplasser.Les gjerne denne artikkelen om Shelfless - "Raskere og grønnere netthandel med Shelfless".


illustrasjon av kvinne som mottar pakke fra Bringbil

Hva inngår i løsningen?

- Mottak av varer, lagring, plukk og pakk
- Returhåndtering
- Ordrefrist helt frem til kl. 21:00
- Direkteintegrasjon med økonomi- og innkjøpssystem
- Direkteintegrasjon med nettbutikksplattform
- Skybasert informasjonsflyt og tilgang til Nordens største markedsplasser
- Distribusjonstjenester
- Kundeportal
- Returportal

Her får du total oversikt over løsninger og tjenester Warehousing kan tilby din bedrift.

Passer Shelfless for deg?

Ja, om din nettbutikk:

•  har minimum 20 ordrer per dag
•  selger produkter direkte til sluttbruker
•  i hovedsak selger små og lettvektige produkter*
•  ønsker å fokusere mer på salg og vekst

*Varene bør holde seg innenfor 60x40x30 cm, og helst ikke overstige 5 kg.

Nysgjerrig på hva Shelfless kan gjøre for deg?

Slik fungerer Shelfless

Raskere leveringer

Vi bruker markedets beste teknologi, og sørger for å gi din nettbutikk raskeste vei fra klikk til levering hos kunde. Dine varer plukkes i stort sett i løpet av den første timen etter at ordren har gått igjennom. Hyppige transportavganger fra lageret sørger for både samme-dag levering og levering neste dag ut til kundene dine. 

Økt lønnsomhet

Med fleksibel lagring går du fra faste til variable kostnader. Du betaler for den lagerplassen du bruker. Med moderne teknologi får du effektive plukk- og pakkrutiner, en kostnadseffektiv levering og konkurransedyktige returløsninger. 

Økt kontroll

Med vår kundeportal, Mybring, får du full kontroll over ordre- og logistikkstrømmen. Mybring er vårt digitale selvbetjeningsverktøy og det er optimalisert for å forenkle din bedrifts logistikkhverdag. 

Sømløs integrasjon og enkel set-up

Vårt integrasjonsteam hjelper deg for å komme i gang med våre tjenester. En sømløs og smidig integrasjon mellom din netthandelsplattform og våre systemer sikrer effektivitet og gir deg full kontroll. Ønsker du å øke omsetningen gjennom å selge dine varer på andre markedsplasser i tillegg til egen nettbutikk, gjøres det enkelt og alle ordene overføres automatisk til oss.