• Det er nesten ikke overraskende lenger, men like fullt imponerende at BliVakker topper listen. Som Folkets Nettfavoritt fire år på rad må de kunne sies å være norgesmestere i e-handel, mener direktør for Ehandel i Posten og Bring.Gunnar Henriksen.
    Motebutikken Floyd var nær ved å vinne i fjor, og i år var det endelig klaff.
  • Floyd har virkelig stått på for å engasjere kundene sine og det er morsomt å se deres delikate og inspirerende nettside, sier Henriksen.
    I kategorien små nettbutikker var det PBstore som stakk av med seieren. De startet i det små med paintball, men fører nå produkter innenfor både paintball, airsoft, taktisk utstyr og jakt og fritid segmentene.
  • PBstore er et flott eksempel på det store mangfoldet av nettbutikker i Norge. De er mindre enn de store, men veldig populær blant kundene sine, sier Henriksen.

Prisene blir delt ut på LOAD.18, Bring sin egen netthandelskonferanse som arrangeres den 13.september.

Årets neste nettbutikker 2018?

Netthandelsprisene

Alle norske nettbutikker som fikk en stemme i nominasjonskampanjen for Folkets Nettfavoritt, og som har registrert seg er kvalifisert til de øvrige Netthandelsprisene som kåres av en jury på LOAD i september.

I tillegg til Folkets Nettfavoritt deles det ut ytterligere 3 priser. Årets nettbutikk er den gjeveste utmerkelsen. Prisen går til den norske nettbutikken juryen mener oppfyller samtlige kriterier på en best mulig måte, og som gir kundene den beste totale kunde- og kjøpsopplevelsen. Juryen vil ila juni bestemme de andre 2 prisene.

Her kan du lese om fjorårets vinnere.

Kriterier for å bli godkjent i Brings sikkerhetssjekk

Alle nominerte nettbutikker til Folkets Nettfavoritt blir sikkerhetssjekket, for å sikre at nettbutikkene er trygge å handle i for kundene. Minimumskriteriene for å bli godkjent i Brings sikkerhetssjekk er:

  • Check-out må være sikret med HTTPS (SSL) som 63 standard, og vise "grønn hengelås" i Chrome . 
  • Sider med skjema som spør om innlogging (e-postadresse/kundenummer/e.l. og passord) til "min side"/"min konto"/e.l. må være sikret med HTTPS (SSL) som standard, og vise "grønn hengelås" i Chrome 63. 
  • Få en score på C eller høyere på testen til Qualys SSL Labs som sjekker at SSL-implementeringen er gjort på en trygg måte. Det er vår partner Geta som har gjennomført sikkerhetssjekken.