Pakkeboks forenkler hverdagen

Pakkeboks forenkler hverdagen til kundene dine

Thomas Gustavson er svært fornøyd med Pakkeboks, og henter gjerne familiens netthandelspakker der. – Pakkeboks gir oss stor fleksibilitet og forenkler hverdagen, sier han.

Thomas Gustavson foretrekker å hente familiens pakker i Postens pakkeboks.
Publisert 02.05.2021 Sist oppdatert 27.09.2023

Både Thomas og kona bruker Pakkeboks flittig, og har gjort det helt siden de fikk pakkeboks-skapene i nærområdet høsten 2020. Med Pakkeboks er det blitt enda enklere å handle på nett. For Thomas har det ikke bare gitt noen kjærkomne lufteturer i hjemmekontor-tider, men er også svært praktisk på mange måter.

– Det gir meg større fleksibilitet og gjør hverdagen min enklere. Jeg kan hente pakkene akkurat når det passer meg og trenger ikke stå i kø. Jeg bruker mye kortere tid på å hente pakker enn jeg gjorde tidligere, sier Thomas Gustavson fornøyd.

Populært med Pakkeboks

Pakkeboksene til Posten og Bring ble umiddelbart svært populære da de første boksene ble plassert ut på tre ulike steder i og utenfor Oslo i begynnelsen av 2020. Mange kunder satte også stor pris på å kunne hente pakkene sine uten å bekymre seg for koronasmitte da pandemien bredte om seg.

– Pakkeboksene gjorde det tilnærmet risikofritt å hente pakker under koronapandemien. Jeg bruker min egen mobil for å åpne luken, og slipper å hente pakker i lokaler der det er mange andre kunder som skal handle eller hente pakker, påpeker Thomas.

Les også: Døgnåpen pakkeutlevering med Pakkeboks

Pakke hentes ut av Pakkeboks
Se filmen som viser hvor enkelt det er å bruke Pakkeboks.

Kjekt med pakkeboks der folk ferdes

Også i periodene der han har jobbet på kontoret i Oslo sentrum har pakkeboksen vært besøkt, ettersom den står på t-banestasjonen han bruker for å reise til og fra jobben.

Pakkeboksene gir meg større fleksibilitet og gjør hverdagen min enklere.

Thomas Gustavson, fornøyd bruker av Pakkeboks

– Det er utrolig kjekt at pakkeboksene står på steder der folk ferdes. I nærheten av der vi bor er det Pakkeboks både på trikkeholdeplass og på t-banestasjon, samt ved bydelens kjøpesenter, forteller han.

Smidig retur fra Pakkeboks

Kundene dine kan enkelt returnere pakkene sine via alle våre pakkebokser. Alt som trengs er en returetikett og Posten appèn, og kunden kan bestille retur fra den Pakkeboksen som passer de best. Våre sjåfører henter returene hver dag, før de fyller eskene med nye pakker.

Tilbyr din nettbutikk pakkeboks i utsjekk?

Gi også dine kunder muligheten til å velge fritt hvor og når de kan hente sin pakke. Tilby Pakkeboks som leveringsalternativ i utsjekk, du også. Det eneste du trenger er vårt Pickup Point API.

Del artikkel