Døgnåpen pakkeutlevering med Pakkeboks

La kundene dine hente ut pakkene sine når de vil, døgnet rundt fra en Pakkeboks. En enkel og fleksibel løsning som gir nettkundene et smidig leveringsalternativ.

Pakkeboks foran høy bygning i sentrum
Publisert 04.12.2019 Sist oppdatert 06.12.2022

Postens døgnåpne pakkebokser har vært en stor suksess. Kundene har gitt veldig gode tilbakemeldinger, og tallene viser at over halvparten av kundene henter pakkene sine i løpet av første døgn. 

I løpet av 2021 ble tjenesten utvidet, og det ble satt ut mange nye pakkebokser på tusen steder over hele landet, både i byer og tettsteder.

Pakkeboksen er enkel å bruke. Den er selvbetjent, kan stå utendørs, og mottaker åpner enkelt riktig luke med telefonen sin via Bluetooth. 

Hvordan kan du tilby Pakkeboks til dine kunder?

For å kunne ta i bruk Pakkeboks som et leveringsalternativ til kundene dine, forutsetter det at nettbutikken din benytter seg av Pickup Point API fra Bring. API-et tillater deg å tilby kundene dine frihet til å velge hentested der dette er aktuelt (Servicepakke/PickUp Parcel). Muligheten til selv å velge hentested kan være salgsutløsende for din nettbutikk. Det koster ikke noe ekstra å ta i bruk API-et. 

Merk at dersom du allerede har Pickup Point API, men har filtrert ut spesifikke typer hentesteder i din check-out, må du aktivt tillate at Pakkeboks som type hentested skal vises.

Slik integrerer du enkelt Pickup Point API

  1. Les dokumentasjonen på vår developer site. Her finner en teknisk ressurs i din bedrift all informasjon som trengs for å selv gjennomføre integreringen med vårt Pickup Point API.

  2. Her finner du også forslag til ulike måter å implementere API:et på.

Vår integrasjonsavdeling hjelper deg gjerne

  • Om du trenger bistand i forbindelse med implementering og testing av Pickup Point API
  • Om du trenger support ved bruk av Pickup Point API

Du kan også legge igjen en kommentar eller stille tekniske spørsmål i kommentarfeltet nederst på vår developer site. Våre utviklere svarer deg omgående.

I nettbutikken kan hentestedene vises i en liste eller i et kart. Developer site gir deg mer detaljer om antall hentesteder du kan presentere, og hvilken tilhørende informasjon du kan vise.

Hvor er Pakkeboks plassert?

I dag finner du Pakkeboks på over 1000 steder i Norge, og i løpet av 2022 er planen at antall lokasjoner skal være dobbelt så mange.

Her kan du lese hvordan Pakkeboks beskrives for nettkundene på posten.no.

Del artikkel