Raskere og grønnere netthandel i Norden med Shelfless og fulfilmentlager

Etter lanseringen av Shelfless i Oslo går nå startskuddet for en nordisk etablering. Med fullautomatisert lager også i Stockholm tilbyr vi en grønnere og helintegrert fulfilmentløsning som tar hånd om hele kundereisen for nettbutikken din; fra kjøp, til plukk, pakk og levering.

For å møte de nye behovene i e-handelsmarkedet lanserer vi nå fulfilmentløsningen Shelfless også i Stockholm. Ambisjonen er å lansere flere lager over hele Norden. Med Shelfless tar vi hånd om både lager, plukk og pakk, levering og returer for din nettbutikk.

– Med  lager i to av Nordens største byer kan nettbutikken din ved hjelp av Shelfless komme nærmere kundene og kutte ned leveringstiden på varene som sendes. I tillegg så kommer største delen av varene til å bli levert med fossilfrie kjøretøy, sier Per Öhagen, konserndirektør for E-handel og logistikk i Bring.  

Med Shelfless får du en partner som kjenner det nordiske markedet og som kan bidra med god støtte underveis

Per Öhagen

Smidig integrasjon 

Med Shelfless trenger du ikke egne hyller, men kan i stedet lagre varene på våre fullautomatiserte lager. Ditt ordresystem integreres med våre system og herfra håndterers hele kundereisen, fra kunden trykker på kjøpsknappen i nettbutikken til varene leveres, og eventuelt returneres.   

– Det skal være enkelt å koble seg opp mot løsningen. I prinsipp er det "plug-and-play" for alle nettbutikker som ønsker å bli Shelfless-kunder. Nettbutikken din integreres enkelt med oss, ​​og kundene dine kan følge bestillinger og leveranser på en smidig måte, sier Per.  
 

Konserndirekttör Per Öhagen
Per Öhagen, konserndirektør E-handel og logistikk

Raskere og mer bærekraftige leveranser   

Vi er snart ferdige med å bygge det første Shelfless-lageret utenfor Oslo, og lagret i Stockholm etableres i begynnelsen av neste år. Verdiforslaget til Shelfless er det samme i hele Norden: en enklere, raskere, grønnere og mer fleksibel logistikkløsning for din nettbutikk. 

Shelfless gjør også veien til andre land i Norden kortere og mer effektiv. Å ha hele verdikjeden under ett tak betyr at plukking, pakking og levering av varene kan gjøres raskere enn om du har en mer fragmentert verdikjede. Med tilgang til vårt store distribusjonsnett får du betydelig kortere leveringstid når vi håndterer hele logistikkjeden. 

Som Shelfless-kunde får du tilgang til hele tjenesteporteføljen vår.

Per Öhagen
  

– Som Shelfless-kunde får du tilgang til hele tjenesteporteføljen vår. Dette betyr at alle nettkunder kan velge hvordan de vil ha pakkene sine levert, enten hjem eller til hentested. Det skal være enkelt, fleksibelt og praktisk å velge, sier Per. 

Plukking og pakking av varene på våre fulfilmentlagre vil bli raskere og mer effektiv. Pakkingen blir også grønnere, da vi pakker med så lite luft som mulig i pakkene. Shelfless-leveransene er koblet til vårt nordiske pakke- og distribusjonsnettverk med fossilfrie eller utslippsfrie biler, spesielt i storbyene. 

skisse over autostorelageret i Oslo
Skisse over autostore-anlegget på lageret i Oslo

Konkurransedyktig løsning 

Nettbutikkene i Norden opplever for tiden tøff konkurranse, både seg imellom og fra store internasjonale aktører, og mange har ikke muligheten til å investere i egne automatiserings- og distribusjonsløsninger. 

- Shelfless gir nettbutikken din en mulighet til å vokse og gjør deg klar til å møte konkurransen, uten at du trenger å investere i eget lager, automatiseringsløsninger og IT-systemer. Med Shelfless får du en partner som kjenner det nordiske markedet og som kan bidra med god støtte underveis, avslutter Per. 

Dette er fordelene med Shelfless:

Shelfless er en sømløs og omfattende fulfilmentløsning for deg som har en nettbutikk. Vi tilbyr en mer bærekraftig og kostnadseffektiv tjeneste som ivaretar logistikken din hele veien fra kjøp til levering. 

  • Tar hånd om lager, plukking, pakking, levering og retur 
  • Enkel direkteintegrasjon mot både nettbutikksplattform og økonomi- og innkjøpssystem
  • Raske leveranser med kortere ledetider, som gir deg samme-dag eller neste dags-levering
  • Fleksible og grønnere leveranser 

Er Shelfless løsningen for din nettbutikk?

Del artikkel